Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu ergümanı tek atacak hikayesi için söylemiyorum. Fakat bu kafada düşünen bazı kılıçcı fanları var, şuan bile ''Zoro Mihawk seviyesinde değil'' diye hikaye anlatıp ''Zoro Crocodile'a ne yapar'' diye hikaye anlatanlar var. Ya dediklerinin arkasında olup tutarlı olsunlar, ya da boş yorumlardan kaçınsınlar. Yoksa o bu şu tek atar demedim kimse için.
''Crocodile seride değerli karakter'' diye hikaye anlatıp ''Mihawk'a yedirmiyor'' diyenler bugün Big Mom gibi Yonkou'nun yedirilmesi için hikaye anlatırlar bunu sorsak. Yonkou değerli değil mi seri için? Bir kaç gün önce Hawkins'e karşı yaralanıp ölen adam bugün Yonkou indiriyor, mantık mı arıyorsunuz seride?

MF de bile farkı göstermek istediği zaman gösterdi Mangaka. Ivankov'u yoldan geçerken halletti Akainu, keza Inazuma'yı da öyle. Moria'ya ''Zayıflamışsın'' dedirtti. Dof gitti Pacifistalar ile öldürmeye çalıştı ama elinden kaçırdı. Jinbe yumrukladı savaşta farkı yine gösterdi, zayıflamış olduğu konusunda. O bir Shichi değil mi değeri yok mu? Bugün gelinen noktada Teach'in adayı basıyor. Karşısına 2 tane tümen komutanı geliyor 1 tanesi sağ kol diyebileceğimiz biri. O yüzden ''Bu karakter seri için değerli'' hikayeleri anlatılmasın boşu boşuna. Adam dümdüz gidiyor bugün ''En iyi kılıç, şöyle özellikleri çıkar böyle özellikleri çıkar bu kılıcın'' diye hikaye anlattıkları kılıcı kanca ile blokluyor. Üstüne de Mihawk'a neler diyor...

MF de Okamalar, Daz Bones geldiği anda tereddüt etmeden saldıran Mihawk ne hikmetse Crocodile gelince duruyor. Hadi Mihawk bu tip şeylere önem vermeyen biri desek öyle de değil. Bu adam bir Shanks değil umursamamazlık yapsın. Bu adam Grand Lıne'dan East Blue'ya adam kovalayan biri. Niye yapıyorsun deyince de ''Zevk için'' gibi cümleler kuran adam. Kimse bana ''Mangaka bu karaktere değer veriyor o yüzden yenildirmiyor'' hikayelerini bıraksın. Bugün gelinen noktada değer verilen karakterleri görüyoruz, MFde de ezilen karakterleri gördük...
Croco güçlü biri bunu zaten kabul ediyorum,en azından Alabasta Luffy'e yenilecek bir adam değildi.

Bu yüzden Croco'nun Mihawk'ı durdurabilmesinde sakınca görmüyorum.

Ama sadece minicik bir kareden bunlar denk çıkarımı yapılmasına karşıyım.

Mihawk'ın kılıcını biz övmüyoruz ki,şuan manganın geldiği konum belli.Mihawk'ın kılıcı ise bir kara kılıç gerisini sen düşün.

Böyle bir kılıcı kancayla bile durdurabiliyor diyorsun ama dümdüz bir çarpışma bu sanki özel bir şey gördük.

Sen bir shichi olan Croc'u sağ kol amiral seviyesi görebiliyorsun.

Başka bir shichi olan Mihawk'da bu seviyelerde görülebilir.

Her shichide eşit güçte diye bir kuralda yoktur.
Bana göre Mihawk>Croco.

Ama sadece bir panel çarpışma ve Mihawk'ın Luffy'i salması bu karakterlerin denk olduğu anlamına gelmez,gelmemeli.

Yani Oda Mihawk'a dövüş cizmek istmemiş olabilir hatta gücünü bile o zamanlar kafasında oturtmamış olabilir.

Bence sen cok kolay karar veriyorsun bir tam net görmek lazim Mihawk'ı.

@Cavitq11

Yorumunda bazı yaerlere katılsam da pek çok yere katılmıyorum. Orada ilk başta gelen Crocodile olsa ve Mihawk vazgeçse sizin gibi düşünebilirdim. Fakat öyle olmuyor, daha öncesinde Okamalar gelince adam tereddütsüz kesiyor, sonrasında Daz Bones geliyor onu özellikle belirtiyor ''Daz Bones değil mi?'' deyip kesiyor. Fakat olay Crocodile'a gelince adam tamamen vazgeçiyor. Oysa daha öncesinde bu adam belli noktalarda Vissta ile bile çarpışmaya girdi ufak tefek. Burada karşısına kim gelirse gelsin ya kesiyor ya da çarpışmaya giriyor. Neden Crocodile gelince tamamen vazgeçiyor? Bunun bir açıklaması yok pek çok kişide, sen ''Crocodile güçlü durdurabilir'' diyorsun. Sonra da ''Tam net görmek lazım Mihawk'ı diyorsun'' peki MF de tüm gücüyle savaşan kaç tane Shichi gördün? Crocodile meyveden ibaret diye sayıklayan insanlar var bu forumda, fakat bak adam MF de Sables dışında doğru düzgün 1 tane bile meyve tekniği kullanmamış. Dof-Mihawk ile olan çarpışmaları bile fiziksel çarpışmalardan ibaret...

Croco hakkında yorum yapasım var ama @Sir Crocodile ‘ın gazabından korkuyorum.
İstediğini de ne gazabım olacak? En fazla yorum yazarım mesajına. :D
Ya da sonrasında hatırlatırım bu düşünceleri... :D

@Cavitq11

Yorumunda bazı yaerlere katılsam da pek çok yere katılmıyorum. Orada ilk başta gelen Crocodile olsa ve Mihawk vazgeçse sizin gibi düşünebilirdim. Fakat öyle olmuyor, daha öncesinde Okamalar gelince adam tereddütsüz kesiyor, sonrasında Daz Bones geliyor onu özellikle belirtiyor ''Daz Bones değil mi?'' deyip kesiyor. Fakat olay Crocodile'a gelince adam tamamen vazgeçiyor. Oysa daha öncesinde bu adam belli noktalarda Vissta ile bile çarpışmaya girdi ufak tefek. Burada karşısına kim gelirse gelsin ya kesiyor ya da çarpışmaya giriyor. Neden Crocodile gelince tamamen vazgeçiyor? Bunun bir açıklaması yok pek çok kişide, sen ''Crocodile güçlü durdurabilir'' diyorsun. Sonra da ''Tam net görmek lazım Mihawk'ı diyorsun'' peki MF de tüm gücüyle savaşan kaç tane Shichi gördün? Crocodile meyveden ibaret diye sayıklayan insanlar var bu forumda, fakat bak adam MF de Sables dışında doğru düzgün 1 tane bile meyve tekniği kullanmamış. Dof-Mihawk ile olan çarpışmaları bile fiziksel çarpışmalardan ibaret...

İstediğini de ne gazabım olacak? En fazla yorum yazarım mesajına. :D
Ya da sonrasında hatırlatırım bu düşünceleri... :D
Karşışına gelen böcekleri ezdi işte direk gücü 10'sa Mihawk'ın birini bunlara kullanmıştır.Buda Mihawk'ı yoracak bir şey değil.

Ama Croco'yu yenmek için belkide gücünü belli bir ölçüde kullanması gerecek,belki yara alacak,bir de kaos ortamı kimin ,kime dalcağı belli değil temkinli olmak durumunda herkes.Değer mi böyle bir savaş Croco ile ?
Zaten Luffy'nin seçilmiş çocuk olduğunuda anladı olay kapandı.

Karşışına gelen böcekleri ezdi işte direk gücü 10'sa Mihawk'ın birini bunlara kullanmıştır.Buda Mihawk'ı yoracak bir şey değil.

Ama Croco'yu yenmek için belkide gücünü belli bir ölçüde kullanması gerecek,belki yara alacak,bir de kaos ortamı kimin ,kime dalcağı belli değil temkinli olmak durumunda herkes.Değer mi böyle bir savaş Croco ile ?
Zaten Luffy'nin seçilmiş çocuk olduğunuda anladı olay kapandı.
Yahu Okamalara karşı Mihawk yoruldu diyen yok zaten @Cavitq11 onlara kim yorulur? Benim dediğim şey bunlara karşı saldıran adam neden 1 saldırı bile yapmıyor?
Mesela Daz Bones da neden vazgeçmiyor? O mesela slash'ı net olarak engelledi onu da özellikle tanıyor, belirtiyor. Sen diyorsun ki ''Kimin kime dalacağı belli değil kaos ortamı var'' bu konuda sence Mihawk mı daha avantajlı Crocodile mı şöyle bir düşün... Bir tarafta yanına hiç kimse olmayan Crocodile, diğer tarafta Denizcilerin oraya çağrısıyla gelmiş Mihawk...

Mesela bu mantıkla Vista gelince de hiç bir şey yapmayıp bırakması lazımdı Mihawk'ın. Mesela ''Luffy'nin seçilmiş çocuk olduğunu anladı'' olayı da buna bağlamak komediden ibaret oluyor. Bu olay öncesinde zaten Mihawk bunu dile getiriyor, bu olaydan sonra dile getirmiyor. Aynı şekilde bu olay öncesinde de WB ''Herkes Hasır şapka'ya destek olsun'' diyor. Yani hangi olay olsa buna bağlıyor zaten bazıları, yeni bir konu daha bağladınız... :D

Yahu Okamalara karşı Mihawk yoruldu diyen yok zaten @Cavitq11 onlara kim yorulur? Benim dediğim şey bunlara karşı saldıran adam neden 1 saldırı bile yapmıyor?
Mesela Daz Bones da neden vazgeçmiyor? O mesela slash'ı net olarak engelledi onu da özellikle tanıyor, belirtiyor. Sen diyorsun ki ''Kimin kime dalacağı belli değil kaos ortamı var'' bu konuda sence Mihawk mı daha avantajlı Crocodile mı şöyle bir düşün... Bir tarafta yanına hiç kimse olmayan Crocodile, diğer tarafta Denizcilerin oraya çağrısıyla gelmiş Mihawk...

Mesela bu mantıkla Vista gelince de hiç bir şey yapmayıp bırakması lazımdı Mihawk'ın. Mesela ''Luffy'nin seçilmiş çocuk olduğunu anladı'' olayı da buna bağlamak komediden ibaret oluyor. Bu olay öncesinde zaten Mihawk bunu dile getiriyor, bu olaydan sonra dile getirmiyor. Aynı şekilde bu olay öncesinde de WB ''Herkes Hasır şapka'ya destek olsun'' diyor. Yani hangi olay olsa buna bağlıyor zaten bazıları, yeni bir konu daha bağladınız... :D
Komedi mi ? Ne yani senin gibi korktuğu için mi saldırı yapmadı diyelim ?
Saldırı yapmamasına verilecek net bir cevap yok,aslına bakarsak.
Mihawk'ın canı istemedi diyebiliriz.

Oda işi uzatmadı diyebiliriz.

Derizde,deriz yani.
Bu sorun şey gibi biraz,Kizaru neden Luffy'nin kafasına sıkmıyorda,anahtara sıkıyor.

Bunun cevabını verebiliyor musun ?

Daz bones’a zoro tek attı. Mihawk vurduktan sonra ise kalktı adam. Sen anla işte mihawk ne kadar güç kullanıyor.

Komedi mi ? Ne yani senin gibi korktuğu için mi saldırı yapmadı diyelim ?
Saldırı yapmamasına verilecek net bir cevap yok,aslına bakarsak.
Mihawk'ın canı istemedi diyebiliriz.

Oda işi uzatmadı diyebiliriz.

Derizde,deriz yani.
Bu sorun şey gibi biraz,Kizaru neden Luffy'nin kafasına sıkmıyorda,anahtara sıkıyor.

Bunun cevabını verebiliyor musun ?
Evet komedi. ''Kizaru neden Luffy'nin kafasına sıkmıyor da anahtara sıkıyor?'' olayına girersen seride buna benzer 500 tane olay sayarsın. Orada Kizaru olaya doğrudan engel oldu dersin, onun öncesinde de Luffy'e lazer attı ama ayağa kalktı mesela bu sebep söylenebilir. Orada garant olan anahtarı kırmaktı derim ben sana net biçimde.
Mihawk canı istemedi diyorsun, bende sana çok net soru sordum. Okamalara, Daz Bones'a hatta Vista'ya karşı ''canı istiyor'' da olay Crocodile'a mı gelince Mihawk'ın canı istemiyor? :D

''Deriz de deriz'' olayına gelirsek zaten diyorsunuz yav, ben bu konuyu 40 farklı yere çeken bir tayfayı görüyorum zaten yıllardır forumda. Kaç farklı şey yazıldı bu konuda alakasız alakasız... :D

Daz bones’a zoro tek attı. Mihawk vurduktan sonra ise kalktı adam. Sen anla işte mihawk ne kadar güç kullanıyor.
Daz Bones Zoro kestikten sonra da bilinci yerindeydi. Orada ''Kendini dövüşte geliştirdi. Sırada elmas mı var?'' falan dedi öyle düştü.
Okamalar da kalkmıştır o zaman Mihawk vurduktan sonra, sana göre heralde Mihawk özellikle ayarlıyor saldırıları rakibin dayanıklılığına göre? :S
Burada olay Daz Bones da biter Mihawk da değil. Mihawk net aradan çıkarmak için saldırı yapmıştır, Daz Bones tamamen aradan çıkmamıştır dersin en fazla.
Öyle ki Mihawk dediğin kişi özellikle adını söyleyip kesiyor Daz'ı da, yani sence ''Peşimden tekrardan gelsin'' diye bir atak mı yapar bu konuda? Yoksa ''İşini bitireyim'' diye mi? Mantıklı cevabı sende biliyorsun söylemeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık