Zoro seri sonu Roger'a orta zorluk atar diyenlerin bulunduğu yer.Çok da şaşırmadımTek atmazsa şöyle bir şey bilmiyorum...
Zoro seri sonu Roger'a orta zorluk atar diyenlerin bulunduğu yer.Çok da şaşırmadımTek atmazsa şöyle bir şey bilmiyorum...
Birkaç yorum yapayım:Listede doğru olan bir şey yok gibi yahu.H.haki kullanması biraz daha uzun sürse öleceğini söyleyen adamı mid top tiere koymuş adamlar.Zoro'cu forumu diyordum.Kanıtlamışlar sağolsunlar.King Kaido'ya ölümcül savaş verir diyen adamların forumu ne de olsa.
Zoro ile Luffy'yi arada milimlik farkla yakın tutmaları seriye ihanet bir durum.Geriye kalanda da büyük hatalar varda bana göre.Girmek istemiyorum.Birkaç yorum yapayım:
* Mihawk ve Shanks'ı yakın tutmalarını iyi.
* Amiral ve Yonkoları yakın tutmalarını iyi.
* Garp ve Sengoku'yu yakın tutmalarını iyi.
* Magellan ve Shiryuu'yu yakın tutmalarını iyi.
* Shanks ve tayfası özelinde saçmalık yapsalar da kendi içlerinde tutarlılar. KF'de hem Shanks hem tayfası rakiplerine göre daha güçlü görülüyor. Bunlar en azından Shanks'ı normal Yonko görüp tayfasını güçlü görüyor.
* Sanji'ye sağkol altı sol kol üstü bir yere koymaları da iyi.
* Olumsuz yorum yapmak gerekirse çok şey bulunur ama Zoro ve Shanks'ın tayfası fazla yukarıda; Rayleigh, Kid, Law, Lucci, Hancock fazla aşağıda.
Özellikle Rayleigh, Kid, Law'a en büyük haksızlıklar yapılmış.
Tabi canımZoro ile Luffy'yi arada milimlik farkla yakın tutmaları seriye ihanet bir durum.Geriye kalanda da büyük hatalar varda bana göre.Girmek istemiyorum.
Demek onlar da Pekoms tek atar diye düşünüyor.Mümkün mü böyle bir şey?
Kendi kardeşine hs atan adamın fanısın sen normalTabi canım
Ben Zoro ile Luffy'nin yakınlığına dikkat etmedim. Sadece Zoro'nun Garp ve Sengoku'yla yan yana olmasını gördüm.Zoro ile Luffy'yi arada milimlik farkla yakın tutmaları seriye ihanet bir durum.Geriye kalanda da büyük hatalar varda bana göre.Girmek istemiyorum.
Birde ben bakayım dedim.Saka çok yüksek bir alt ligde olacak.Mihawk neyse seviyesiz zaten. Linlin çok düşük bir üst ligde olacak.Luffy bir üst ligde olacak.Lufffy'nin yerine Zoro geçmeli.Garp ve Sengoku'ya çok ayıp olmuş onlar hala ilk ligde yer alıyordur.En büyük falso Garp ve Sengoku burada.@Tiksav Lee
Worstgen'in 2021 güç sıralaması belli olmuş. Böyle gözüküyor. Senin konundaki sonuçlara yakın mı?
--------------------Peak Top Tier--------------------
1. Roger - 99.7
2. Kaido - 99
3. Teach - 98.6
4. Sakazuki - 98.3
5. Mihawk - 98.3
6. Shanks - 98.1
--------------------High Top Tier--------------------
7. Dragon - 97.8
8. Kuzan - 97.1
9. Borsalino - 97.1
10. Linlin - 96.8
11. Ryokugyu - 96.2
12. Issho - 96.1
--------------------Mid Top Tier--------------------
13. Luffy - 95
14. Zoro - 94.7
15. Garp - 94.6
16. Sengoku - 94.1
17. Beckmann - 94
Forum Event - Top 30 strongest characters of 2021- Worstgen edition!
Welcome to the first and hopefully annual ranking of the strongest characters alive! A bit late and unoraganized due to lack of time, but I finally made it! Big shoutout to @silverfire who turned my idea into reality- we've (he for the most part) been working on a website that is entirely...worstgen.alwaysdata.net
Bence Law ve Kid..Birde ben bakayım dedim.Saka çok yüksek bir altta olacak.Mihawk neyse seviyesiz zaten. Linlin çok düşük bir üst ligde olacak.Luffy bir üst ligde olacak.Lufffy'nin yerine Zoro geçmeli.Garp ve Sengoku'ya çok ayıp olmuş onlar hala ilk ligde yer alıyordur.En büyük falso Garp ve Sengoku burada.
Şu listeyi gördükten sonra düşüncelerinin pek bir önemi yok gözümde zaten, 10 yaşında OP izleyen birine yaptırsan bir liste daha mantıklı liste yaparlardı...Demek onlar da Pekoms tek atar diye düşünüyor.