Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden çok güçlü hakisi olan bir adam silahlar ile yardirsa güzel olur muydu acep diye düşünüyorum. Düşünsene tabancadan başlayıp duruma göre atak seviyeleri bazokalara kadar çıkıyor.

Tabi bir anda Luffy'i hatırlattı bana.:D
TV Sunucusu : James Webb teleskobu içinde bulunduğumuz yıl uzaya fırlatılacak

@Alpamis : Bir anda Luffy'i hatırlattı bana :a:

Ben: :eek:

Şimdi Yosaku'nun eline Enma ver sonra Emma'yı alıp suit ver. Yosaku hangi haliyle daha güçlü?
Bak senle anlaşamadığım konu: Suit ile kılıcın savaş stilini bir tutman. İş Yosaku ile Sanji karşılaştırmasına kadar geldiyse; sana şunu belirteyim.
Suit'in verdiği taban gücü ile kılıcın verdiği taban gücü silahın niteliğine göredir. Kılıçtan menemen yapmasını isteyemezsin. Çünkü kılıcın doğası belli. Suit'ten ise isteyeceğin şey belli. Hepsinin farklı doğası var.

"Enma" ile başlayalım. Enma, kullanıcısına da güç veren bir meito. Tabii herkes Enma kullanabilir mi ? Asla. Güçlü kullanıcıları seçen çok güçlü bir meito. Önceki kılıçlar da aynı şekilde Zoro'ya güç sağlamıştır. Şimdi "HAYIR güç artışı değil!" deme. Bu bariz bir güç artışı veren bir kılıç. Ancak her yiğidin harcı değil. Zoro'da aslanlar gibi hakkıyla o güç artışını veren kılıcı alıp, en yüksek potansiyeline ulaştıracağı şüphesiz.

Suit'e gelelim. Suit, belli bir seviyede güç artışı sağlayan bir "savaş aleti". Teknolojinin potansiyeli ne kadar ise her kullanıcısına farketmeksizin aynı güç artışı sağlatır. 50 gücünde ise 55'e yükseltir. Savaş sırasında da gelişim asla göstermez. Kullanıcısının potansiyeli kadar potansiyelini gösterebilir ancak. Lakin diğerleri Tekonoloji ile aynı değil. Onlar potansiyelini zorlayabilir. Kılıç ve Meyve'den tek farkı havalı değil sadece. Ama sonuçta kullanıcısına güç sağlıyor.

Sanji, karakterine gelirsek; bu karakter asla kılıç, meyve kullanıcısı değildi. Saf gücüyle gelebildiği kadar gelebildi. Sanji karakterini aynı ligde karşılaştırabileceğimiz örnek bir karakter de yok. Garp ve Vergo diyeceksindir ama bu kişiler uzun süredir Haki kullanıcısı. Garp, şu an meyvesiz ve kılıçsız tek en güçlü dövüşcü karakter. Tam potansiyelini ulaşması ne kadar süredir gösterdi ? Bilinmez. Lakin yine de meyvesiz ve kılıç kullanmadan çok güçlü olabildiğini gördük.

Bu yüzden Sanji için verilen suit beleş güç artışı diyorsak eğer; Luffy ve Zoro'nun kullandığı silahlar da beleş güç artışıdır o zaman. Çünkü bu silahlar kullanıcısına güç veriyor. O zaman neden varlar ? Kozmetik mi bunlar ?

Sonuca gelelim:
  • Luffy: Şeytan meyvesi
  • Zoro: Kılıç ustalığı
  • Sanji: Teknoloji
Bu üçlüde ayrı ayrı kendisine güç veren silahlar elde etmiştir. Nokta

Kusura bakma ama aynı babanın laciverti.
Dragon'u bir tanıyalım da neymiş olayı derdi, yaşadıkları ondan sonra bakarız. Ben korsan olcam çiv, çiuv diye gezinen salak Yasoppla bir tutmayalım. Hani Dragonu tanımadan bile bir tutulmaz. İkisinin amaçları ve misyonları arasında dağlar kadar fark var.

WB belki iyi bir baba olmuştur o bile tartışılır ama iyi bir abi-kardeş olamamıştır.
WB'nin eleştirilecek tarafları var, Oden konusunda Thatch konusunda. Eleştirirsin ama WB yanı başındaki kişinin ölmesini izlemedi. Oden ölmüştü zaten Thatch de ölmüştü zaten. Ölmüş olmalarına rağmen elinden gelen her şeyi yapmasını beklerdim yapmamış adam o yüzden tavrımızı koyduk zaten. Gel gelelim diğer meseleye.

Garp yanı başındakinin ölmesini izledi, Luffy de ölüyordu onu da izliyordu, Coby de ölüyordu onu da izliyordu. Garp'ı ilah yapan @carpe d. em gibi tipi tiplerin WB'ye laf söylemeleri zerre kıymetli değil bu yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık