Kumcu kim biliyoruzMihawk'ı gördüğünde fikrin değişecektir.
Mihawk imparatorsa diğerleri komutan, dümenci, kumcu falan işte.
Kumcu kim biliyoruzMihawk'ı gördüğünde fikrin değişecektir.
Diğerlerinin ne dediğine gerek yok, hepsini gördük hepsini biliyoruz.Hikaye anlatıyor sizin gibi kişiler böyle, hala Mihawk da Mihawk.
Yahu anlayın şunu, dediğiniz gibi olsa Mihawk derler. Nasıl Karasakal meyveyi alınca ''Onu durdurabilecek kişiler Yonkoular ve Marco'' diye özellikle belirtiliyor.
Mihawk'ın diğerlerinden bahsettiğin gibi bir ayrıcalığı olsa emin ol söylenirdi. Shichilerin hepsi ''özel'' diyebileceğimiz kişiler. Bu ID de ve MF de net olarak gösterildi.
MF savaşında ''zayıf'' denilen Moria bile Karasakalın adasını basıp limanı yok ediyor. Karşısına 2 tane seviye 6. kat suçulusu geliyor ve bunlardan biri sağ kol diyebileceğimiz biri.
Peşine Karasakal ''bana katıl'' falan diyor. Oysa bu adamın meyvesi için neler tartıştık forumda ''en iyi meyvelerden'' diye. Karasakal bunu öldürüp meyveyi daha güvenilir birine vermek varken hiç böyle şeylere girişmeyip doğrudan kişinin kendi gücüne güvenip onu katmaya çalışıyor.
Sizde bir huy var oalyları hep tek karaktere bağlıyorsunuz işinize geldiği gibi, bırakın artık şu huyu. Bakın diğer karakterler ne diyor bu topluluk hakkında diye...
Ne gördün 2 yıl öncesi? MF de veya daha önce ki zamanda gördüklerimize göre adam değerlendiriyorsan eğer MF de Mihawk'ın seviyesi YC 5 Vista'yı geçemiyor. :SDiğerlerinin ne dediğine gerek yok, hepsini gördük hepsini biliyoruz.
Niye durduramasın ? Mihawk'ta var ya ?İlginç. Siteye sorsak savaş lordları bir yonkou durduramazlar. Bu denizciler de bir halt bilmiyor ya xD
Laf sokuyorum orada, çok mu kapalıydı acabaNiye durduramasın ? Mihawk'ta var ya ?
Hem shichi övüyor hem de shichi överken Mihawk ve Dof gömüyor ne yaptığını kendi biliyorsa ne olayım. Aynı yerden yemek yiyip masa arkadaşlarının kabına tükürüyor.xDMihawk'ı gördüğünde fikrin değişecektir.
Büyük kaptan Buggy kk seviyesinde. Başka soru?Herkes söylemiş zaten Mihawk'ı... @Siyah Ateş komutanların karşısında duramayacak "Savaş Lordu" diye bir şey yok. Komutanların gayet karşısında duracak adamlar Lordlar..
Ne yaptım bilmiyorum ama sana sıkıntı çıkardıysa doğru bir şey yapmışım demektir.