EL ödülleri sonrası.O ibare var mı gerçekten?
Seride hiçbir yerde Monkey D. Dragon isminin kullanıldığını görmedim.
Vivre cardda geçiyorsa orası ayrı tabi.
EL ödülleri sonrası.O ibare var mı gerçekten?
440. bölümde adı geçmişti. Zaten bildiğim kadarıyla Japon kültüründe aynı biz gibi evlenince erkeğin soy ismi kullanılıyor.O ibare var mı gerçekten?
Zorocuların neden Luffy'den nefret ettiğini bir kez daha anladım. Luffy Zoro'yu şamar oğlanı yapmış resmen. Ben olsam ben de sevmem.En çok da Zoro çekmiş.
Şu sahnelerden herhangi biri>Luffy vs Kaido.Zorocuların neden Luffy'den nefret ettiğini bir kez daha anladım. Luffy Zoro'yu şamar oğlanı yapmış resmen. Ben olsam ben de sevmem.
O şapka bitmiş, aslı bozulmuştur. Tavan, kaput, bagaj boyasız yanlar Allah'a emanet derler ya öyle bir şey..Hasır şapka kimi zaman Nami tarafından tamir edildi. Eğer Nami bunu hep yapmak zorunda kalmışsa ve yeni hasır kullandıysa hasır şapka Shanks'in emanet ettiği şapkanın aynısıdır diyebilir miyiz?
Hiç hatırlamıyorum böyle bir diyalog, nerede geçiyor bu konuşma?Kaido ile Koca ana ittifakı için Doberman ve ya başka bir koramiral,onları durduracak güç,amirallerde ve shichilerde var diyor.Acaba resmi çeviride böyle mi merak ettim ?
Nerede söylüyor onu.Kaido ile Koca ana ittifakı için Doberman ve ya başka bir koramiral,onları durduracak güç,amirallerde ve shichilerde var diyor.Acaba resmi çeviride böyle mi merak ettim ?