Yalnız ben de son olaylar tahlilinde harbiden WB'yi Roger ve Garp'ın önüne koyabilirem. O meyve ile olamıyorsa zaten büyük sorun var.Benim sıralamamda sadece tek bir önemli mevzu var.
Zoro > Lütfü
Yalnız ben de son olaylar tahlilinde harbiden WB'yi Roger ve Garp'ın önüne koyabilirem. O meyve ile olamıyorsa zaten büyük sorun var.Benim sıralamamda sadece tek bir önemli mevzu var.
Zoro > Lütfü
Yol yapıyorsun kendine öyle mi xDYalnız ben de son olaylar tahlilinde harbiden WB'yi Roger ve Garp'ın önüne koyabilirem. O meyve ile olamıyorsa zaten büyük sorun var.
Queen dövüş içerisinde ağzından salyalar akarak King'i metheden bir tip bide.Ona rağmen sağ kol dengi diyorBen sanji fanıyım Sanjiyi övmek için Kk sol kolunu en güçlü 15'e koymallıyım ben sanji fanıyım dünyanın en kepaze sol kolu Queeni övmeli ve onu sağ kollarla denk tutmayalım..
Ne yolu?Yol yapıyorsun kendine öyle mi xD
Bu adamın videoları genelde iyidir ama bir kere de 5 yaşındaki BM için Amiral seviyesi demişti galiba. CP'nin dediği BM ileride Amiral, hatta Filo Amirali bile olabilirdi sadece.Amiralci birde yav bu... ocak dışı et shshshs
Ben sanji fanıyım Sanjiyi övmek için Kk sol kolunu en güçlü 15'e koymallıyım ben sanji fanıyım dünyanın en kepaze sol kolu Queeni övmeli ve onu sağ kollarla denk tutmayalım..
Queen dövüş içerisinde ağzından salyalar akarak King'i metheden bir tip bide.Ona rağmen sağ kol dengi diyor
Linlin oraya mı konur? Bu yazıyı Okuduğunu eminim!
Queen dövüş içerisinde yapıyor bunu dedim ben yalnız.Ne demek istediğimi bile anlamamışsın.Şaşırtmadı ama.Tiplere bak..Ağzımda salya falan akıyormuş.Bu ne düzey bir çirkeflik ? Kalitelerini belli ediyor bazıları yine.
Videoları çok iyi canım.. benim bilirsiniz seride ana odağım olmayan güç dengesini yorumlamak Kart videolarındaki karakter güçlerini de beğenmiyordum zaten... ama diğer içerikleri çok kaliteli.. bir çok global kanaldan kaliteli trde zaten tartışmasız bir numara..Bu adamın videoları genelde iyidir ama bir kere de 5 yaşındaki BM için Amiral seviyesi demişti galiba. CP'nin dediği BM ileride Amiral, hatta Filo Amirali bile olabilirdi sadece.
Ağa ezberden yazmışsın ama, yanlış yazmışsın.Borsalino
Kuzan
Luffy
Linlin
Teach
Ray (zirve)
Sakazuki
Mihawk
Sensörü
Kaido
Shanks
Dragon
Garip
Roger
Beyaz
Vay be sıralamayı ezberden yazdım. Hic gücüne dair bir şey görmediğimiz karakterleri buraya dahil etmemiş. Fakat bir link bırakmış orada İm, Xebec ve Kong da var. Orada kendi sıralamamızı yapacakmissiz çarşamba onu aciklayacakmiş.