Yalnız bu boyutları hesaplama azminizle bir dağı delerdiniz bence.
Yalnız bu boyutları hesaplama azminizle bir dağı delerdiniz bence.
Olayı saptırma... Sai'nin bile ne yapabildiği malum... Vergo'nun attığı saldırı doğrudan Smoker'ın bedenine vuruyor. Hasarın etkisinin geçtiği yer kaya değil tabiki her yer parçalanmayacak. O onu take mahveder golemi.Sai, Pica'yı yenebilir mi demek istiyorsun burada ?
Senin hikayen dostum.. 45. saniyede başlayıp 5.30 da bitiyor. Tatmin olmazsan 6.10'da da bitebilirPica'da üstün haki mi varmış. Neyin tartışması bu. Zoro'nun rakibi oldu diye yüceltmeye çalışmaktan başka bir şey değil.
Doffy'nin lakabı Gök İblisi. Vergo'nun lakabı İblis Bambusu. 2 iblis.
Doffy'nin sağ kolu, ortak diye seslendiği ve Corazon koltuğuna oturttuğu isim. O zamanki Sanji'ye bacağını verdiren, kendisinden üstün hakiliyim diye bahseden g5'in albay koramirali bu adam tek parmağı ile g5i temizliyordu.
Yav he he. Daha güçlüdür Pica.
Daz Bones'a haki ver. Yesin senin Pika pikacığınıSenin hikayen dostum.. 45. saniyede başlayıp 5.30 da bitiyor. Tatmin olmazsan 6.10'da da bitebilir
Sai'nin bile dediğin adamın o anki saldırı gücü Sanji'den de Vergo'dan da yüksekti.Olayı saptırma... Sai'nin bile ne yapabildiği malum... Vergo'nun attığı saldırı doğrudan Smoker'ın bedenine vuruyor. Hasarın etkisinin geçtiği yer kaya değil tabiki her yer parçalanmayacak. O onu take mahveder golemi.
Sai'ye gelirsek valla geppo var herifte, saldırı gücü hayvan ötesi... Gerçek bedenine ulaşma şansı var.
O çapsız tayfayla sibukai oldu yeni dünyada zaman atlama süresince gezdi dolaştı vs vs buraya kadar geldi derken wanodan bahsetmiyorumÇapsız bir tayfayla mı? Buradaya kadar Luffy'le geldi, farkındasındır umarım.
Rockey Limanı Olayı ile hükümetin aklını aldığını da ekleyelim şuraya. Bu sebepten aranan adam olmaya başladı.O çapsız tayfayla sibukai oldu yeni dünyada zaman atlama süresince gezdi dolaştı vs vs buraya kadar geldi derken wanodan bahsetmiyorum
Niye haki versin ki reis serinin başında bile herkesin parçaladığı taş parçasını yenmek için mi haki verecek Hakili birini yenmek için illa haki kullanmana gerek yok. Hakisizde yener.Daz Bones'a haki ver. Yesin senin Pika pikacığını
Garp: X kuşağıdır. Aslında sistemin kötü olduğunun farkındadır. Ama sistemi değiştirmek için bayrak açmaya çalışmaz. Sistemin içinde kalmayı tercih eder. Burada sadece kendi ağırlığını kullanıp zaman zaman kafasına eseni yapmaya çalışır ve sistemin dayattığı karanlık şeyleri elinden geldiğince reddeder.İşte bu yüzden Dragon'u çok ayrı seviyorum... Dragon, Garp, Issho gibi adamlar Gri'nin farkında...
Sakazuki iyi bir asker, o kadar.