Tek hatalı olduğum yer seni dahil etmek olsun.Geriye kalanlar olan şeylerdi.Beni niye bir gruba dahil ediyorsun bariz hatalı olduğun yerler var,düzeltmen gerek.
Tek hatalı olduğum yer seni dahil etmek olsun.Geriye kalanlar olan şeylerdi.Beni niye bir gruba dahil ediyorsun bariz hatalı olduğun yerler var,düzeltmen gerek.
Uzun,uzun tartışasım yokta.King,Queen,Jack bu adamlara hakkını vermediğini düşünüyorum.Tek hatalı olduğum yer seni dahil etmek olsun.Geriye kalanlar olan şeylerdi.
Bm tayfasında altılıdan güçlü Peros gibi bir adam var.Niye var diye biraz düşünürsek görürüz.Çünkü ilk 3 komutanı canavar korsanları gibi tayfalardan toplam olarak bak altını çizeyim toplam daha zayıf.3 yıkımcı birarada daha güçlü olduğu için mangaka dengelemek adına Peros gibi adam koyuyor öbür tayfaya.Uzun,uzun tartışasım yokta.King,Queen,Jack bu adamlara hakkını vermediğini düşünüyorum.
Sanji ile Zoro nispeten komutanları rahat yendi.Bm tayfasında altılıdan güçlü Peros gibi bir adam var.Niye var diye biraz düşünürsek görürüz.Çünkü ilk 3 komutanı canavar korsanları gibi tayfalardan toplam olarak bak altını çizeyim toplam daha zayıf.3 yıkımcı birarada daha güçlü olduğu için mangaka dengelemek adına Peros gibi adam koyuyor öbür tayfaya.
Haklarından fazlasını veriyorum.Berbat featlere sahip adamlara en güçlü komutanlar mi diyeyim ?Uzun,uzun tartışasım yokta.King,Queen,Jack bu adamlara hakkını vermediğini düşünüyorum.
En güçlü komutanlar demene gerek yok ama tatlı komutanlardan geride görüyorsun hemen hemen hepsini.Haklarından fazlasını veriyorum.Berbat featlere sahip adamlara en güçlü komutanlar mi diyeyim ?
Tatlı komutanlarından geride görüyorum.Bu inanılması zor bir şey değil.Ki dünyada da böyle düşünen sayısı az değil.Amiralleri yener demedim tatlı komutanları.Buna takılacağına fandaşın MW'nin Queen Kata'yı yer mesajlarına takılabilirdin ama abi.Peros'un gösterdiği performansın 1 tık üstünü göstermiş adam Kata'ya extreme diff veriyordu Dof savunan çoğu arkadaşa göre.En güçlü komutanlar demene gerek yok ama tatlı komutanlardan geride görüyorsun hemen hemen hepsini.
Benim dediğim şekilde 3-4 ödülleri topla iki tayfanın canavar korsanları 3.710 iken dört kişiyle anca o ödüllere yaklaşıyorlar. Sanmıyorum tesadüf olsun.Kata bile öne geçiremez onları.En güçlü komutanlar demene gerek yok ama tatlı komutanlardan geride görüyorsun hemen hemen hepsini.
Wano'da yenilme üzerine kuruldukları için sana öyle gözüktüler,dövüşleride kısa tutmak zorunda kaldı.Olay bu bence.
Dünya öyle düşünebilir çünkü hızlı hızlı işlendiler,millet tatmin olmamış olabilir.Tatlı komutanlarından geride görüyorum.Bu inanılması zor bir şey değil.Ki dünyada da böyle düşünen sayısı az değil.Amiralleri yener demedim tatlı komutanları.Buna takılacağına fandaşın MW'nin Queen Kata'yı yer mesajlarına takılabilirdin ama abi.Peros'un gösterdiği performansın 1 tık üstünü göstermiş adam Kata'ya extreme diff veriyordu Dof savunan çoğu arkadaşa göre.
Perospero bunlara cani hayvanlar tarzı bir şey diyordu galiba.Katliamı seviyor olabilirler ödül farkı bundan da olabilir.Benim dediğim şekilde 3-4 ödülleri topla iki tayfanın canavar korsanları 3.710 iken dört kişiyle anca o ödüllere yaklaşıyorlar. Sanmıyorum tesadüf olsun.Kata bile öne geçiremez onları.