Millenium'dur.G3=kkg diyordu bir araKim o insanlar merak ettim?
Millenium'dur.G3=kkg diyordu bir araKim o insanlar merak ettim?
ayriyeten lütfinin totosunun yemediği tek karaterdir. Sıkıyorsa yumruk atsın o yumruğu neyse..Mihawk’ın niye eziklendiğini anlıyorum artık.Zamanında Zoro gibi dövseydi onu da şu an yonko seviyesiydi.Lütfü kolunu uzatıp hamle yapmıştı hatırlarsan Mihawk bunu görünce kenara kaymıştı.Kariyerinin en büyük hatası olduğunu ne bilsin.
Nerede demişim ne tartışması için söylediğimi merak ettim ? at bakalım.Millenium'dur.G3=kkg diyordu bir ara
Sen demişindir!Nerede demişim ne tartışması için söylediğimi merak ettim ? at bakalım.
Daha önce söyledin bir yerlerde hatırlamıyorum şimdi.Nerede demişim ne tartışması için söylediğimi merak ettim ? at bakalım.
Kaido’ya attığı G3 ve kong gun kıyası olmasın belki onu karıştırıyorsun.Çünkü kkg boyutu bir kere g3 kadar niye söyleyeyim öyle birşey.Daha önce söyledin bir yerlerde hatırlamıyorum şimdi.
Tutan konu var mı diye son sayfadan bakıyordum da gördüm bunu. Karma teori varsa yaz okuyan az olur ama ilginç şeyler olursa tartışılır.Ooo bağlantı mı@Millennium Wizard Ne oldu yav konularıma mı bakıyorsun?
Bir tane daha karma teori var çok güzel bağlantılı aklımda da yazıp yazmamak arasında ikilemdeyim biraz.
Yani çok net olarak oradan esinlendiği olan kısımlar da var, olabilecek kısımlar da var, değiştirilmesi muhtemel kısımlarda var...
Dof ile de ufaktan bağlantılı bu arada...