Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelleme yapamayız. Güçlü saldırı için zaten Oda algı vermeye çalışıyor. Jack'ten bir tane böyle saldırı görmedik.

Kaido'nun atakları tabiki g4'ten güçlüydü. Ama Kaido'nun fırlatanı da var yere görmeni de var. Var oğlu var adamda. Ragnarok saldırısı bence en güçlüsüydü şu ana kadar ki.
Luffy lastik olmasından yırttı orada da.Ondan dolayı zayıf görünüyor.Lastik olmasa Teach gömdüğü zamankinden beter olurdu.Hoşaf olurdu diyorsun ya bence öyle de olmazdı cama yapışan sinek gibi olurdu. :D

Jack g4 kadar hızlı değil saldırı gücü yok belki dayanıklı bile olmayabilir. Cracker karşısında şansı yok.
Ödülleri üzerinden gidersek...

Marco 1074
Kata 1057
King 990
Smothie 930
Queen 920
Cracker 860
Jack 700
Prospero 700
Snack 600

Luffy lastik olmasından yırttı orada da.Ondan dolayı zayıf görünüyor.Lastik olmasa Teach gömdüğü zamankinden beter olurdu.Hoşaf olurdu diyorsun ya bence öyle de olmazdı cama yapışan sinek gibi olurdu. :D
Zayıf may8f görünmüyor Emre. Güçlü diyorum sen zayıf görmüşüm gibi yorum atıyon. En güçlü atağı oydu bence dedim.

Bunlarin Jack ile alakası yok. Ondan saldırı gücü görmedik. Onu sulonga girmeden durduruyor hortumunu. Kong Gun öyle durdurulabilir mi sizce İnu tarafindan.

Jack g4 kadar hızlı değil saldırı gücü yok belki dayanıklı bile olmayabilir. Cracker karşısında şansı yok.

Marco 1074
Kata 1057
King 990
Smothie 930
Queen 920
Cracker 860
Jack 700
Prospero 700
Snack 600
Hangi manganın ödülleri bunlar. :D Artık gerçekliği de manipule etmeye başladınız King ve Queen’in 400 milyonunu yemişsiniz resmen.

King de zoan ama çabuk yenildi.
King'in dezavantajı Zoro ile karşılaşması ama ve ortada denklik durumu yoktu hiç. Kral Haki öncesi Zoro'ya bir tık üstünlük kurabiliyordu ama kral haki sonrası Zoro hem Enma ve hem kral hakiyle ezdi geçti. Saldırılarında İleri seviye kral haki kullanımı çok yıkıcı bir hale sokuyor. King'in ırkının özelliği bile kurtaramıyor ki adamı düşün.

Jack vs Kedi - Köpek ise daha farklı. Kedi Köpekle bir nevi yakın güçteler ve kedi köpeğin Sulong açmadan yıkıcı bir saldırısı yok. Hatta Jack'in bir tık üstün olduğunu düşünüyorum Sulong olmayan hallerine. Jack rahatlıkla bunların saldırılarını karşılayabiliyor ama bu adamında hiç saldırı gücü olmadığı için sadece birbirlerini nötrlüyorlar. Sadece dayanıklılık ön plana çıkıyor bu karşılaşmada ve bu da dövüşün uzun sürmesine neden oluyor. Ben Jack'in çok efor sarfettiğini zannetmiyorum Kedi ve Köpekle karşılaşırken.

Zayıf may8f görünmüyor Emre. Güçlü diyorum sen zayıf görmüşüm gibi yorum atıyon. En güçlü atağı oydu bence dedim.

Bunlarin Jack ile alakası yok. Ondan saldırı gücü görmedik. Onu sulonga girmeden durduruyor hortumunu. Kong Gun öyle durdurulabilir mi sizce İnu tarafindan.
Genel olarak zayıf görünüyor çünkü luffye etkisi olmadı.Yapamazdı ama g4 formuna darbe vurup uçurabilirken mamutun cüssesini uçuramazdı.G4 etkilenmemesi önemli değil.
300 Milyon Jack ile Peros arası fark. 100 Milyonda bilim adamı ve özel ırka sahip olmalarından kaynaklı :/
Jack ile Peros denk değil Jack ile Cracker denk olabilir.Jack sulong ordusuyla uğraşmak zorunda kaldı yükü çok daha ağırdı.

Genel olarak zayıf görünüyor çünkü luffye etkisi olmadı.Yapamazdı ama g4 formuna darbe vurup uçurabilirken mamutun cüssesini uçuramazdı.G4 etkilenmemesi önemli değil.

Jack ile Peros denk değil Jack ile Cracker denk olabilir.Jack sulong ordusuyla uğraşmak zorunda kaldı yükü çok daha ağırdı.
Yahu Queen'e de öyle deniyordu en son balon gibi uçuyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık