Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji bildiğim kadarıyla,saglam bir dövüşe girmedi.
Luffy'de g4'süz çok saglam adam yenmedi yani.
Luffy'nin g3ün en zayıf saldırısı ile Kata'nın uyanış yumruğunu durdurmuşluğu var,Page One'ı teklemişliği var,Sanji'nin dj saldırılarına karşı kürküyla savunma yapan Dof'u sıyrılmaya zorlamışlığı/meyve ile örümcek ağı tekniğini yaptırmışlığı var.

Sanji'nin dj gösterimlerinin zirve noktası ise Queen'den kan almaktı p.up öncesi halinde.

Kalınlaştırdığım yer Sanji'nin djsi ile Luffy'nin g3ü arasındaki farkı çok güzel yansıtıyor zaten.

Yok uğraşmaya gerek yok teldeyim zaten.

Sen öyle düşünüyorsun öyledir.
Valla reis söylüyeyim istersen senin yerine sen de bak komutan ligi adamlarda olanlar şunlardı Sanji Dof'a DJ ile girerken Dof pelerini ile durduruyor, G3'e spider web ile özel def açıyor Cracker keza savunma odaklı oynuyor full G3'e karşı yani öyle biri yemişte hiç bir etki etmemiş diye bir olay yok G3'te. Savunmak ile savunmamak arasında ki farkı daha geçen bölüm Zoro vs King'de gördük ne kadar fark ediyor.

Page One'a tek attı. İki tane Tobiroppo ile 2v1 attı.
Caesarı, Grizilly Magnum ile yamulttu.
Hody Jones'u komalık etti.

Diğerleri artık komutan ligi adamlar. Sanji daha komutan ligi adamını yeni adlı hem de. Saldırı gücü, dayanıklılığı fiziksel gücü her şeyini arttıran bir güç artışıyla

Dof, Sanjinin ataklarını silahlanma basıp hasar almadan blokluyor. Gear2den hasar yediği anlar var. Ek olarak Red Hawk baya canını yakıyor.
Doffy dövüşün ilerleyen safhalarında normal gearsız Luffyden de hasar yedi.Çünkü dövüş ilerlemiş ve artık ikiside yorgun hale gelmişti,normal karşılıyorum bu durumu.

Ilk paragrafta yazdığın adamlara diablede sağlam hasar verirdi yani.

Son düzenleme:
Bakın g3 genel olarak diable jamble vuruşundan güçlüdür.Hell Memories ve bir saldırısı daha güçlü Sanji’nin zaten.Ama her g3 yada jamble da aynı güçte değil.Chopper canavar formuna vuruyor mesela Luffy.O vuruşla Sanji’nin ölüm kalım tekmesi aynı ayar olur.Ama gidip Luffy’nin ölümüne ciddi attığı bir g3 olmaz.Bunu gördük zaten ejder Kaido karşısında.

Doffy dövüşün ilerleyen safhalarında,normal gearsız Luffyden de hasar yedi.Çünkü dövüş ilerlemiş ve artık ikiside yorgun hale gelmişti,normal yani.

Ilk paragrafta yazdığın adamlara diablede sağlam hasar verirdi yani.
Verirdi ama bana göre Gear 3 kadar etkili olmazdı.

Arkadaşlar Gear3 ne zaman çöp oldu Fujitora bile karşıladığında bloklayıp uçuyordu. Doflamingo çok çevik karakter olduğu için ağır kaldı yoksa zarar veremeyeceğinden değil..
Doffun Gear3ü şu şekil karşılaması hayal..

Luffy'nin g3ün en zayıf saldırısı ile Kata'nın uyanış yumruğunu durdurmuşluğu var,Page One'ı teklemişliği var,Sanji'nin dj saldırılarına karşı kürküyla savunma yapan Dof'u sıyrılmaya zorlamışlığı/meyve ile örümcek ağı tekniğini yaptırmışlığı var.

Sanji'nin dj gösterimlerinin zirve noktası ise Queen'den kan almaktı p.up öncesi halinde.

Kalınlaştırdığım yer Sanji'nin djsi ile Luffy'nin g3ü arasındaki farkı çok güzel yansıtıyor zaten.
Kalınlaştırdığın yerde,ikisine de savunma yapan Doffy var.Iki saldırıyada güçlü diyor.

Bak g3 ile diable'yi total olarak değerlendiriyoruz,g3 ağırdır zaten ama diable de hızlı.G3'ü kolay tutturamıyorsun,bunuda değerlendirmeye alıyorum ben.
Yani tier olarak aynı tierde saldırılar aşağı yukarı ikisi.

Saldırı sıralaması yapsak ben aynı torbaya koyarım,özetle.

Bakın g3 genel olarak diable jamble vuruşundan güçlüdür.Hell Memories ve bir saldırısı daha güçlü Sanji’nin zaten.Ama her g3 yada jamble da aynı güçte değil.Chopper canavar formuna vuruyor mesela Luffy.O vuruşla Sanji’nin ölüm kalım tekmesi aynı ayar olur.Ama gidip Luffy’nin ölümüne ciddi attığı bir g3 olmaz.Bunu gördük zaten ejder Kaido karşısında.
Her saldırı farklıdır işte her tekmeden her yumruktan kıyas çıkmaz.Her g3 bile aynı değil ölümüne vuruş var normal vuruş var.

Her saldırı farklıdır işte her tekmeden her yumruktan kıyas çıkmaz.Her g3 bile aynı değil ölümüne vuruş var normal vuruş var.
Yazar salaklık yaptı bu konuda bence Sanji'ye o dönem okama kenpo teknikleri verip DJ ile birleştirip daha güçlü gösterebilirdi DJ'sini maalesef o dönem kanlı bir dönemdi Sanji için şu an hakkını veriyor en azından.

Luffy'nin g3 hali saldırı gücü olarak daha yüksektir diye düşünüyorum. Bunun sebebi haki ve boyut farkı. Sanji sürekli saldırılarıyla ve hızıyla bu açığı kapatabilir. Zaten sonradan gen uyanışıyla ciddi güç artışı kazandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık