G4 tartışmaya açık olduğu için yazmadım. Ancak Geara rakip olabileceği de kesin. Gözükmeyecek kadar hızlı hareket ediyor adam.Sanji>gear 2>zoro da diyebiliriz. Hatta son hali g4 formlarıyla yarışır.
G4 tartışmaya açık olduğu için yazmadım. Ancak Geara rakip olabileceği de kesin. Gözükmeyecek kadar hızlı hareket ediyor adam.Sanji>gear 2>zoro da diyebiliriz. Hatta son hali g4 formlarıyla yarışır.
Hahaha gititkçe kayboluyorsun Reis yapmaSanji>gear 2>zoro da diyebiliriz. Hatta son hali g4 formlarıyla yarışır.
Zoro daha mı hızlı bunlardan?Hahaha gititkçe kayboluyorsun Reis yapma
King daha önce yumruğuyla tecrübe etmesine rağmen aynı yere tekme atarak Sanji'nin çok gerisinde olduğunu kanıtladı zaten.Hiç karşılık veremeyecek olsa sanji>zoro denirdi.
Yok Zoro çok yavaşZoro daha mı hızlı bunlardan?
Sanji zaten zaman atlamasından en hızlı döndü. Başından beri söylenen bişey?Yok Zoro çok yavaş
Sanji sizin zatı alinizde Gear2'yi geçebilmiş şaşırdım valla ne yalans söyliyeyim en azılı Lütfü fanı olarak bunu söylemen şaşırttı beni xD
Her Zoro vs'sinde Zoro çok yavaş tepki bile veremez, dokunamaz yazıyorsun sonra gelmiş ne diyorsun yaSanji zaten zaman atlamasından en hızlı döndü. Başından beri söylenen bişey?
183671926927 kere söyledim ama ısrarla lafımı çeviriyorsun. Sanji ve luffy zoro’dan hızlıdır demek ile zoro yavaş adam demek aynı şey değil.
Mesela bu bölümde Zoro tekmeyi yedikten sonra kılıçla kesmiş. Zekasını kullanmış da diyebiliriz. Şu an için Zoro'nun olayı hızdan ziyade bitiricilik ve güç zaten.Her Zoro vs'sinde Zoro çok yavaş tepki bile veremez, dokunamaz yazıyorsun sonra gelmiş ne diyorsun ya
Sanji Snake Man kadar hızlıdır bu arada ne gear 2'si.
Bi tane alıntıla. Vuramaz dediğim tek kişi katakuri. Onun da arkasındayım hala. Logia savunmasına vurabilmek ile hareket hızı yakalamak farklı şeyler.Her Zoro vs'sinde Zoro çok yavaş tepki bile veremez, dokunamaz yazıyorsun sonra gelmiş ne diyorsun ya
Sanji Snake Man kadar hızlıdır bu arada ne gear 2'si.
Zoro, dayanıklılık, güç, bitiricilik, haki ve daha nicesinde olduğu gibi bunda da herkesten daha iyi. Senin daha gidecek çok yolun var hacı.Zoro daha mı hızlı bunlardan?