Hani Oda nerede göremedim xDMarineford Savaşının kazananı solda arkadaşlar. Kendimiz çalıp oynamayalım.
Sokratesin savunmasını katleder bu savunma arkadaşlar.Hani Oda nerede göremedim xD
Adamın kafasına gökten bir yıldırım düşmediği kaldı savaş sırasında ne diyeceğiz peki ?Sokratesin savunmasını katleder bu savunma arkadaşlar.
Kılıç ve çakmak gazı koklaya koklaya ne hale geldi adam.
Mekan basıyor sonuçta. Roger'la yalandan savaşmaya benzemez bu işler.Adamın kafasına gökten bir yıldırım düşmediği kaldı savaş sırasında ne diyeceğiz peki ?
Hem ilk vuruşu da son vuruşu da kendi tayfasından aldı utanmadan bir de üstlenmeye çalışıyorsunuz xD
Denizci mekanını korsan basıyor, karakolu basan terörist gibi ama bundan gurur duyanlara bak Allah insanı düşürmesinMekan basıyor sonuçta. Roger'la yalandan savaşmaya benzemez bu işler.
Sengoku kazanmıştır.Ancak stratejiyle,ayak oyunlarıyla kardeşi kardeşe kırdırtarak ve elindeki büyük kozla elbette.Yoksa Wb mekanı düşüreyim istese adamlarını gemiden indirmez adayı ters yüz ederdi geldiği gibi.Marineford Savaşının kazananı solda arkadaşlar. Kendimiz çalıp oynamayalım.
Nasıl yaptığı önemli değil, savaşın iki lideri bunlar olarak eşleşti. Sengoku savaşa dahil bile olmadan astlarına yedirdi beyazı. Tarih kazananları yazar. WB sanki ayak oyunu yapmaya çalışmadı, Buggy'i falan manipüle eden kimdi? Gören de WB çok racon adam sanacak.Sengoku kazanmıştır.Ancak stratejiyle,ayak oyunlarıyla kardeşi kardeşe kırdırtarak ve elindeki büyük kozla elbette.Yoksa Wb mekanı düşüreyim istese adamlarını gemiden indirmez adayı ters yüz ederdi geldiği gibi.
Olm sen WB'ye terörist muamelesi yapıyorsun sonra da ben gurur duyuyormuşum gibi konuşuyorsun iyice gitti kafa senin. Arkadaşlar biri Red'e mukayyet olsun mazallah beni WB fanı ilan edecek sjdfjsdfgDenizci mekanını korsan basıyor, karakolu basan terörist gibi ama bundan gurur duyanlara bak Allah insanı düşürmesin
Dövüşe beş sıfır önde başlamışlar bi zahmet kazansınlarNasıl yaptığı önemli değil, savaşın iki lideri bunlar olarak eşleşti. Sengoku savaşa dahil bile olmadan astlarına yedirdi beyazı. Tarih kazananları yazar. WB sanki ayak oyunu yapmaya çalışmadı, Buggy'i falan manipüle eden kimdi? Gören de WB çok racon adam sanacak.