Bak arada şöyle bir fark var görmek istersen ben yazayım gerisi sana kalmış...
Mihawk orada Luffy peşinde gidiyor net. Bunun öncesinde Okamalar geliyor kesiyor, Daz geliyor slashı engelliyor ve özellikle ''Şefin emri, şuan düşmanımız denizciler'' diyor. Bu sıra Mihawk gelip ''Daz Bones'dı değil mi?'' deyip kesiyor. Devam etmeye kalkıyor Croc gelip kanca ile bloklayıp net olarak engel oluyor. Bak bu noktaya kadar eğer bu adam Daz Bones gelince dursa derim ki ''Eyv. alakasız biri engel olunca durdu'' fakat hiç bir şekilde öyle bir şey söz konusu değil. Adam her halükarda her noktada devam ediyorken Crocodile durdurunca tamamen vazgeçiyor. Siz diyorsunuz ki ''tek atardı'' cidden böyle bir düşünce aşırı saçma bunu kabul edin. Daz Bones'a bile tek atıp aradan çıkarmaya çalışıyor o bile yerde olmasına rağmen bilinci kendinde kalkıp devam ediyor sonra. Emin ol orada böyle bir şey yapabilse yapardı. Şimdi başka türlü eğip bükme de şu ''MF de Crocodile geçmişte yenilmişti iade-i itibar yapıldı'' ne alaka? Geçmişte yenilen her karakter bu karakterleri mi durduruyor?
Moria o zaman neden şu hale düşüyor?
Bu adam yenilmedi mi Luffy'e? Shichibukai değil mi? Yani mangaka fark koyduğu yerlerde koyması gereken yerlerde farkı koyuyor ilk önce bunu anlamak lazım.
Bu adam hakkında Sengoku WB'ye olan kini sebebiyle beklenti içine giriyor. Moria'ya zayıfsın diyen Dof geliyor ortaklık teklif ediyor, Crocodile ''Kendini benimle bir tutma'' deyip reddediyor. Herkes adam kendini yüksek görüyor herkesten diye yorumlarda. Yahu bu adam herkesten kendini yüksek görüyor da neden Dof kendini adam ile bir tutup ortaklık teklif etmeye çalışıyor hem de 2 defa geliyor alakasız yerlerden. Mihawk tek atar diyorsunuz o kadar kılıç sallayan, milleti kesen Mihawk neden Crocodile'a gelince duruyor. Eğer dediğiniz kadar fark varsa bak yukarıda Jinbe-Moria örneği ortada, görseydik böyle bir şey diyorum bende.
Sen güç dengesini tartışıyorsun. Luffy'nin olayı ile bu 1v1 olaylarını karıştırma. Luffy'i bir tekmede pert ettiler, 2 ışın ile içinden geçtiler Ivankov vb. hormon basıp durdu da yaptı bunları. Bunu yaparken aldığı yardımlar, Garp'ın vurmaması, MR3^ün kelepçe olayları gibi kaç tane ek olay gördük. Sen şimdi bu iki olayı aynı tutuyorsan bir şey tartışmak baştan mantıksız zaten.
Kimseyi rezil etmedi demişsin Moria örneği ortada, hem de 2 defa rezil etti bir karakteri. Başka eleştirilecek konular da var ama işte boşver...
Bak ''Mihawk'ın orada tekrar seriye dönmesi gereken Croc'u yenmesi mantıklı mı?'' diye sormuşsun. Neden değil? Seviye farkı varsa yenmese bile farkı gösterebilir. Size göre tek atacak seviyede Mangaka neden göstermiyor? Neyi saklıyor? Yani burada tutarsızlığınızı kabul etmeniz lazım. Bugün Moria denilen karakter Jinbe karşısında o duruma düşüyor, fakat 2 yıl sonrası Karasakal adasını basıyor limanı yok ediyor onu durdurmaya Shilev ve Devon geliyor. Sen bana ''senin attığın salt manga tutarsızlığını gösteriyorum'' diyorsun ama kendi tutarsızlıklarını görmüyorsun...