Dressrosa'da tarihte varken bu neden olmasın ki. Mantıklı da yani. Tarihte yaşanmış.Yok artık sen de mi teorici oldun başımıza
Dressrosa'da tarihte varken bu neden olmasın ki. Mantıklı da yani. Tarihte yaşanmış.Yok artık sen de mi teorici oldun başımıza
Ansiklopedi bitirmiş Law için.xDYok artık sen de mi teorici oldun başımıza
Yok ya ben de gördüğüm için alıp yazdım buraya. Ahanda buda gördüğüm görsel İngilizce olduğu için senin attığını anlamıyorum kiii ama Zorocular isyana girmiş sanki.Ansiklopedi bitirmiş Law için.xDYukardaki @Ölüm CerrahıSizlere kafa tutacak hale gelmiş.
Bu basit yahu yazalım.Soldan sağa : Zoro Law’dan güçlü. Kız : Sen birinin kalbini çalıp 5 mil ötede bıçaklayabilirsin kimin daha güçlü olduğu önemli değil. Sonrasında Zoro fanboyu onun haklı olduğunu farkediyor ona vurmaya çalışıyor ama Law kızı teleport ediyor.Yok ya ben de gördüğüm için alıp yazdım buraya. Ahanda buda gördüğüm görsel İngilizce olduğu için senin attığını anlamıyorum kiii ama Zorocular isyana girmiş sanki.
İyiymiş. xD Kim yaptıysa eline sağlık.Bu basit yahu yazalım.Soldan sağa : Zoro Law’dan güçlü. Kız : Sen birinin kalbini çalıp 5 mil ötede bıçaklayabilirsin kimin daha güçlü olduğu önemli değil. Sonrasında Zoro fanboyu onun haklı olduğunu farkediyor ona vurmaya çalışıyor ama Law kızı teleport ediyor.
Globalde de Law fanları popülasyonu farklı değilmiş capsi görünce onu da farkettim.İyiymiş. xD Kim yaptıysa eline sağlık.
Ben de onu düşündüm şimdi. Keşke analizi yapılsa da toplam fazlalığı bilsek diyeceğim ama iyice diline düşerim sitenin.Globalde de Law fanları popülasyonu farklı değilmiş capsi görünce onu da farkettim.
O ne güzel law fanı öyleAnsiklopedi bitirmiş Law için.xDYukardaki @Ölüm CerrahıSizlere kafa tutacak hale gelmiş.
Teori güzel ama tek sıkıntı Big Mom'ı daha fazla görecek olmamız. Bence Wano sonrası Big Mom falan kalmaz ortada. Artık görmemeliyiz.Dressrosa'nın da Trafalgar Savaşı ile bağlantısı vardı.
- Napoleon bir savaş dehası olmasına rağmen tarihte 2 savaşı kaybetmiştir.
1805 Trafalgar Savaşı
1815 Waterloo Savaşı
Big Mom'ın kılıcının ismi Napoleon. Karşısında da savaştığı Kid ve Law'dan Law'ın tam ismi Trafalgar D. Water Law.
Napoleon savaşı kaybettikten sonra Elba adındaki bir adaya sürülüyor.
Bütün bu isimlerin uyuşması bir tesadüf değil.
Big Mom bu savaşı kaybedecek ve bir şekilde kendini Elbaf'da bulacaktir.
Tarihte birde buna bakınca çok mantıklı geldi. Teori olarak ele alınmış. Dolayısıyla Kid'in k.hakisi de olsa Law'ı arkada bırakacak şekilde davranmamalı, Oda. Rosa'da bahsedilen tarih gibi buda gerçek çıkarsa resmen tarih işliyor seride. Ve Law ince işlenmiş daha da özel bir karakter haline gelerek değeri kat be kat katlanır. @artyomdh
Luffy'ler Elbaf'a gidince kendini orada bulmuş BM ile karşılaşır. Olursa eğer böyle olur. ?Teori güzel ama tek sıkıntı Big Mom'ı daha fazla görecek olmamız. Bence Wano sonrası Big Mom falan kalmaz ortada. Artık görmemeliyiz.
Bu tarz tarih teorilerinin daha önce seri içinde çıkıp çıkmadığını bilmiyorum ama. Hiç dikkat etmedim çıktıysa da.