Killer'ın elinde kendi silahları olmadan kokasız tek atakla bayılttığı ve gece uykusuna yatırdığı Zoro'dan 2 gömlek üstte idi o sıra.Apoo’nun yamulttuğu Luffy ne seviyesiydi peki…? :d
Ama açtı. He he he.
Killer'ın elinde kendi silahları olmadan kokasız tek atakla bayılttığı ve gece uykusuna yatırdığı Zoro'dan 2 gömlek üstte idi o sıra.Apoo’nun yamulttuğu Luffy ne seviyesiydi peki…? :d
Luffy sağ kolları aşmış şekilde geldiğine göre amiral vardır yaO zaman Apoo Sağ kol mudur…?
Şimdi sen söyleyince düşündüm de Enma yardıma yetişmese ne olurdu acabaBuna sadece gülüyorum.
Zoro Wano başı 3. Komutan değildi. Enma aldı eğitim yaptı o sevieye çıktı. Çatıdaki savaşta Enma'ya yüklenmeden Kaido'ys çizik bırakamıyordu. Enma'ya yüklenmeye karar verdi saldırıları zarar vermeye başladı. Sonda kral haki açtı Enma tetiklenmesiyle.
Şimdi King karşısında malak oldu. Yine Enma yetişti yardımına. Adam etti Zoro'yu su seviyesine getirdi limitlerini astirdi. Bakalım yetecek mi King'i yenmeye. Anca yeni yeni sağ kol olacak.
Yapacak bir şey yok ama üzücü gerçek bu sizin açınızdan.
Kılıç yapmıştır xDSağ kol üstü Wano'ya gelen Luffy'nin atakları Kaido'ya hiç işlemiyor ve üstüne Kaido'dan tek yiyor. 3. komutan Zoro çatıda baya iş yapıyor. Ama Luffy daha dayanıklı ve saldırı gücü daha yüksek. Bu işte bir terslik var.
Elindeki kılıç sayesinde işte. Big Mom Kaido kılıc hakkında sürekli yorum yaptı. Körseniz görmüyorsanız yapacak bir şey yok o diyalogları.Sağ kol üstü Wano'ya gelen Luffy'nin atakları Kaido'ya hiç işlemiyor ve üstüne Kaido'dan tek yiyor. 3. komutan Zoro çatıda baya iş yapıyor. Ama Luffy daha dayanıklı ve saldırı gücü daha yüksek. Bu işte bir terslik var.
Zoro en azında düşmeden adamı düşürdü… Senin sözde sağ kol üstü gelen Luffy yerleri öpüyordu Alpa’cığım hatırlatırım…Killer'ın elinde kendi silahları olmadan kokasız tek atakla bayılttığı ve gece uykusuna yatırdığı Zoro'dan 2 gömlek üstte idi o sıra.
Ama açtı. He he he.
Bence de Amiral eder Apoo… Sonuçta koskoca Luffy karşısında ki…Luffy sağ kolları aşmış şekilde geldiğine göre amiral vardır ya
Ne oldu Luffy de kendi meyvesi tarafından ne hallere sokuluyor. Bu ona güç vermediği anlamına gelmez. Zoro kılıcın standartlarında değilmiş bunu Zoro kendi diyor. Eksik olan benmişim diyor. Zaten power upsız yenemeyeceği de söylendi.
Eksiksin hem de çok eksik, Luffy moda giriyor gücünü katlıyor sonra alıyor onları bu dövüşte Enma sıfır yardım tamamen zarar.Ne oldu Luffy de kendi meyvesi tarafından ne hallere sokuluyor. Bu ona güç vermediği anlamına gelmez. Zoro kılıcın standartlarında değilmiş bunu Zoro kendi diyor. Eksik olan benmişim diyor. Zaten power upsız yenemeyeceği de söylendi.
Az önce kılıcı alınca 3.komutan oldu demedin mi? Ben de ona göre yorumladım. Enma'dan öncesini demiyorum. Senin dediğine göre 3.komutan seviyesi olunca bile sağ kol üstü Luffy'den dayanıklı ve saldırı gücü yüksek oluyor bu adamın.Elindeki kılıç sayesinde işte. Big Mom Kaido kılıc hakkında sürekli yorum yaptı. Körseniz görmüyorsanız yapacak bir şey yok o diyalogları.