Ödülleri belirleyenler çok cimri :d. Bana kalsa en az 2.4 olmalıRobin'e az demişsin.
Ödülleri belirleyenler çok cimri :d. Bana kalsa en az 2.4 olmalıRobin'e az demişsin.
Her şey çok güzel tamam ama hala şu Zoro Kaido'nun kellesini alacak teorisine nasıl inanabiliyorsunuz, üstüne konusunu bile açtınız. Umarım ciddi değilsinizdir.
Sanji’ye 999 milyon Trollü yok mu peki…?Wano sonu, Zoro ve Sanji için 1 milyar+ ödül garanti. Rakiplerinden belli. + kaç olacak, onu konuşmak lazım.
Aslında bir şeyler var evet ama çatı dövüşünü görmediler diye biliyorum. Oralar bira sıkıntı olabilir o yüzden. King dövüşü de yeter tabi ama kelle almak bambaşka olur…Zoro'nun ödülünü arttıracak bir sürü neden var aslında. Denizciler Zoro'nun kökenini araştırsa, Enma'nın bir önceki kullanıcısının Oden olduğunu bilseler, Kaidoya hasar bırakan biri olduğunu bilseler, 2 yonkou'nun atağını bir süreliğinede olsa durdurabildiğini bilseler, Zoroya gelip "ağam gel başımıza geç" derler ödül bile vermezler de bu Denizcilerin dünyadan haberi yok.
Yok mu peki Luffy tam Kaido'ya bitirici yumruğu vuracakken Zoro'nun gelip kellesini alması. Böyle bir şey olsa @Alpamis ıslak odunla kovalar Oda'yı.
Yalan yok, hunharca gülerim.Sanji’ye 999 milyon Trollü yok mu peki…?
Manga bırakma sebebi yemin billah. Öyle bir şey olacaksa Kaido'dan daha büyük bir düşman gelmeli ve Luffy'nin hedefi ona yönelmeli.Yok mu peki Luffy tam Kaido'ya bitirici yumruğu vuracakken Zoro'nun gelip kellesini alması. Böyle bir şey olsa @Alpamis ıslak odunla kovalar Oda'yı.
Ben de gülerim valla… umarım yapar gülmeye ihtiyacımız var… sksksksYalan yok, hunharca gülerim.
Allah razı olsun ya.Luffy her türlü Kaido'yu.
Sonda bir koz oynar ama bütün herkesi tehlikeye atan orada devreye girer Zoro.
Yoksa Luffy'yede ayıp olur o kadar didindi KK olucam diye kendisini ispatlar oda.
çizimden değil odenin gerçekten dönmesinden bahsediyorum.Patladı ya o. Ashura Doji kendini feda etti hatta.