Kata kendi dengim görüyorum dediği zaman geleceği görmeyi öğrenmedi Luffy diye hatırlıyorum.Sonra mı etti o lafı ?Görmedim ney sormuştun?
Kata kendi dengim görüyorum dediği zaman geleceği görmeyi öğrenmedi Luffy diye hatırlıyorum.Sonra mı etti o lafı ?Görmedim ney sormuştun?
O sıra çoktan o seviyeye doğru çıkmaya başlamıştı görüyordu. Katakuri tam seni kabulleniyordum hayal kırıklığına uğradım diyor Flampe sayesinde vurunca. Sadece o da değil darbeleri yese bile geri doğru savrulmamaya başlamıştı. Savaş içinde net gelişti ya.Kata kendi dengim görüyorum dediği zaman geleceği görmeyi öğrenmedi Luffy diye hatırlıyorum.Sonra mı etti o lafı ?
Okumadım ama muhtemelen bu tartışmanın özünde Luffy ve Zoro kıyası vardır. Luffy elinin tersiyle bir tane vursa Wano'nun bitki örtüsü yosuna döneceği için kendimi yormak istemiyorum reddi'cim. Üzgünüm bir dahaki sefere.Bundan kimin haberi var ? Hangi alanlarda üstünmüş hangi alanlarda denkmiş
Objektiflikte yine destan yazıyorsun xD
@Raiden biraz da sen gel objektiflik kat ortama...
Ben gel de bir yüzünü görelim diye andım ismini zaten ?Okumadım ama muhtemelen bu tartışmanın özünde Luffy ve Zoro kıyası vardır. Luffy elinin tersiyle bir tane vursa Wano'nun bitki örtüsü yosuna döneceği için kendimi yormak istemiyorum reddi'cim. Üzgünüm bir dahaki sefere.
@Alpamis'ı kalpten mi götüreceksin ona göre Ashura bir saldırı adı moda girmiyor orada duramaz xDZoro asura modda hep dövüşse on numara olur. Böyle tek atımlık teknik olarak değil. Gerçi kaido bile asurada çığlık atıyor. zoro hep asurada kalsa zaten yonkou katili olur
Gene bataklığa çekmişsin milleti, boğuluyor adamlar.Ben gel de bir yüzünü görelim diye andım ismini zaten ?
Dövüş içinde gözlem hakide gelişti o kadar.Zaten geleceği görmeden Kata'yı nasıl yeneceğinin hesabını yaptığı panel vardı geçen globale atmışlar tartışıyorlardı üstünden.O sıra çoktan o seviyeye doğru çıkmaya başlamıştı görüyordu. Katakuri tam seni kabulleniyordum hayal kırıklığına uğradım diyor Flampe sayesinde vurunca. Sadece o da değil darbeleri yese bile geri doğru savrulmamaya başlamıştı. Savaş içinde net gelişti ya.
Denize düşen yılana sarılır diye seni çağırmış reddiGene bataklığa çekmişsin milleti, boğuluyor adamlar.