Yarım dakika yerden belini dogrultamadı, kendine gelemedi. Bu kadar hater olmayın hakkını verin.Zarar sıfır.
Yarım dakika yerden belini dogrultamadı, kendine gelemedi. Bu kadar hater olmayın hakkını verin.Zarar sıfır.
Big mom dev kum torbası Luffy onu çok kolay yener.gider kolunu gerer denize atar.Zarar sıfır.
Yav he heYarım dakika yerden belini dogrultamadı, kendine gelemedi. Bu kadar hater olmayın hakkını verin.
KomikmişZarar sıfır.
Onun üzerinden yenmiyor ki Katakuri'yi? Hem bahsettiğin çay molası herhalde Katakuri'nin yemek yediği sırayı kastediyon herhalde di mi? Aklım hep baştaki çay partisine gidiyor.Katakuri'nin soğukkanlılığını yitirince artık geleceği göremediğini orada anlıyordu.
Orada yeniyor demiyorum zaten Katakuri'nin ne yaptığını, ne olunca yapamadığını yani sırrını orada anlıyor işi orada çözüyor.Onun üzerinden yenmiyor ki Katakuri'yi? Hem bahsettiğin çay molası herhalde Katakuri'nin yemek yediği sırayı kastediyon herhalde di mi? Aklım hep baştaki çay partisine gidiyor.
Edit: Konu dağılıyor.
Zamanında yeterince girdik buna ya xD Bir de ben uzaklaşmana izin vermem o kadar yumuşak değilim diyor. Katakuri'nin beyni sağ kol olmak için fazla yumuşakO değil de şu olaya ne diyorsunuz beyler… geçen attım silinmiş(bölüm yorumlarıyla alakasız olduğu için)…
Oda herkese böyle düşman nasip etsin…. Kskskssks
@RedTeroR @Densetsu no Samurai
O değil de şu olaya ne diyorsunuz beyler… geçen attım silinmiş(bölüm yorumlarıyla alakasız olduğu için)…
Oda herkese böyle düşman nasip etsin…. Kskskssks
@RedTeroR @Densetsu no Samurai
Ağzı gevşek ya oradan kurdunuz mu bağlantıyı. Ağzı gevşek Cabbar diye video bile yapıldı.Zamanında yeterince girdik buna ya xD Bir de ben uzaklaşmana izin vermem o kadar yumuşak değilim diyor. Katakuri'nin beyni sağ kol olmak için fazla yumuşak