İste kıvırmanın tam tabiri budurZamanında milyar fark yiyip denk de olunabiliyormuş işte xd.
İste kıvırmanın tam tabiri budurZamanında milyar fark yiyip denk de olunabiliyormuş işte xd.
Sen üzülme diye.Tek panelden gördük o sözde denkliği de yoksa xd.İste kıvırmanın tam tabiri budur
MW ve DNS'in yaptığı algı bu yalnız.Hem ödüller üzerinden yürüyorlar hem de Roger'ın zamanında WB'ye attığı ödül farkı ve dövüş sonrası ölü numarası yapıyorlar xd.Miyata mod açık
Milyar farkla denk olunabiliyorsa birkaç yüz milyonluk farkla daha üstün de olunabilir demek ki. Kata>King.
Miyata mod kapalı
Temiz iş. ?
Hayasız bunlar hayasız ne ölü taklidi yapması?MW ve DNS'in yaptığı algı bu yalnız.Hem ödüller üzerinden yürüyorlar hem de Roger'ın zamanında WB'ye attığı ödül farkı ve dövüş sonrası ölü numarası yapıyorlar xd.
İşlerine geldiği gibi klasik .dHayasız bunlar hayasız ne ölü taklidi yapması?
Demin bitti. İzlemeden önce dikkatli olun spoiler yemiş gibi hissediyorum. Çoğu şeyi açıklamadı henüz ama bu bile bana yeterli geldi.8. dakikadayım adam çok iyi metin yazmış bence. Teori başlamasa bile izlettiriyor gerçekten.
Tek panel mi ? Allah'tan kork. Seride Roger'dan çok Wb'nin adı anılırken Wb'nin ağırlığı daha fazlayken tek panel dersen Allah çarpar adamı.Sen üzülme diye.Tek panelden gördük o sözde denkliği de yoksa xd
MW ve DNS'in yaptığı algı bu yalnız.Hem ödüller üzerinden yürüyorlar hem de Roger'ın zamanında WB'ye attığı ödül farkı ve dövüş sonrası ölü numarası yapıyorlar xd.
Onu da mangakaya söyle artık xdTek panel mi ? Allah'tan kork. Seride Roger'dan çok Wb'nin adı anılırken Wb'nin ağırlığı daha fazlayken tek panel dersen Allah çarpar adamı.
Bu arada ben hiçbir zaman ödül=güç kafasında olan biri olmadığım gibi sadece bu kıstastan yola çıkarak seviye belirlemedim. İşine geldiği gibi yazıp algı yapma karşiiiiim.
Wb'nin Roger kadar azgın(saldırgan, başına buyruk, düşünmeden hareket eden) olmayışı, Roger'ın tarihi bilmesi ve tayfasında Rayleigh gibi bir adam olması Wb'yle arasındaki ödül farkına sebeptir. Aksi durumda Roger yaşarken en güçlü adam ünvanı olan birine Roger şu kadar fark atmış bu kadar fark atmış dersen adama gülerler.
Wb'nin Roger'dan yukarıda yazdığım eksilerini kendisine versen Roger'a 500 değil 1-2 milyar ödül farkı koyardı.
Kıvırmaya devamOnu da mangakaya söyle artık xd