Dehşete düştüm.
Niye?Dehşete düştüm.
Çok garip değil mi? Roger ölümcül hastaliga yakalanmış ölecek. WB turp gibisin diyor. Demek gücü o kadar fazlaymış ki o halinde bile WB'nin turp gibi yorumlanmasına yol açmış. WB'nin tahayyülünün dışında güçler ile oynamış Roger.Olum bu nasıl adam övme şu mesajı Roger okusa rabbine sığınıp kesiş atar sana.
Alpa çok güzel algı kasıyor ama bunu yaparken mangayla bağdaştırarak yapıyor. Wb'nin Roger'a turp gibisin demesinden övmesine ayrı şaşırdım.Dehşete düştüm.
Alpacığım ne yazsa karşı taraf elini ovuşturuyor, neyin algı kasması millete sallamak için ekstra malzeme veriyor anasını satayım. Red 10 lvl karakterdi Alpa'dan sonra 100'ü gördü beleş exp ala ala. Ama Alpa'nın her 10 yorumundan biri atom bombası etkisi yaratır. O yorum denk geldiğinde işler dengeleniyor biraz.Alpa çok güzel algı kasıyor ama bunu yaparken mangayla bağdaştırarak yapıyor. Wb'nin Roger'a turp gibisin demesinden övmesine ayrı şaşırdım.
Algı değil doğruyu söylemiş, adamın büyük ihtimalle kısıtlı ömrü kalmış öyle WB'ninki gibi kıytırıktan hastalık değil.Alpa çok güzel algı kasıyor ama bunu yaparken mangayla bağdaştırarak yapıyor. Wb'nin Roger'a turp gibisin demesinden övmesine ayrı şaşırdım.
Eee boşuna sarmıyor her gün Hasan'a. Red ile aramda hala 40 lvl var diye rahat davranıyorum ama bu gidişle 3-4 yıla yakalayacak diye korkuyorum .sAlpacığım ne yazsa karşı taraf elini ovuşturuyor, neyin algı kasması millete sallamak için ekstra malzeme veriyor anasını satayım. Red 10 lvl karakterdi Alpa'dan sonra 100'ü gördü beleş exp ala ala. Ama Alpa'nın her 10 yorumundan biri atom bombası etkisi yaratır. O yorum denk geldiğinde işler dengeleniyor biraz.
Forum tarihinin en haklı yorumu. Kaşları hariç anca 10 eder bu kızılRed 10 lvl karakterdi Alpa'dan sonra 100'ü gördü beleş exp ala ala.
Şimdi Luffy seri sonunda en güçlü olursa diyeceğimiz şeyler hazır. "En güçlü yapılmış", "Torpilli"Her yönden en güçlü yapılmış ama yine de Roger hasta haliyle ayarı vermiş. Büyük ihtimal farklı bir güç faktörü daha çıkacak. Roger onunla vermiştir ayarı?