Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law ve Kid, Big Mom'u indirirse

Kid ve Law > Zoro da dahil tüm sağ kollar (Rayi ve dönek Oden'i dışarıda tut)
Dediğin gibi bir şey olsa dahi bu ikisi Zoro'dan güçlü olamaz.

Yc3 ligini bu kadar hafife almayın. Croco o kadar güçlü dönmez. Bu lig günlerce savaşabiliyor. Croco kim lan herif sinirlenip meyvesini 5-10 saniye kullandı pili bitti :hhh: Son round meyvesiz daldı luffy’e. Komutan falan etmez.
Croco en azından Yk3 olarak dönmezse ben de bu seriden bir cacık anlamıyorum demektir. Hayır Yk3 de öyle aranmakla bulunmayacak bir seviye değil. Neden Croco gibi bir karakter o seviyede görülmez bilmem.

Adam buz. Logiasının parçalanması kadar doğal bişey yok. Wb uzaktan küçük bi saldırıyla ikiye böldü onu:
Jozu’nun yaptığı şey buzu parçalamak sadece. Aokiji’nin ağzından bi damla kan geldi o kadar:

2-3 metre önüne düştü ama hemen kendine geldi jozu da duruyor sabit.

Crocodile ise havalandı uçtu gitti ve uçarken bile ne kadar kan akıttığı ortada. Kan kusmuş direk. Dudağından bi damla akmamış:

Aokiji yere düştü croco düşmedi diye aokijinin durum daha kötü demen çok çok saçma. Adam yere düştü çünkü 2 metre falan geri gitti. Croco gibi havalanıp mekkeye kadar uçmadı. Croco havadayken kendini logialaştırdı ve o şekilde ayaklarının üstünde indi.
Ayrıca croco jozuyu görüyor saldırıdan önce. Aokiji ise whitebeardla savaşırken yemiş omzu. Ve hangisinin daha kötü durumda olduğu jozudan belli zaten. Aokijiye tekrar vurmayı denemiyor bile. Croco ise tam ayağının üstüne indi yine jozuyla yüz yüze kaldı ve yapacak bişeyi yok orda.

Bi saldırı hazırladığını falan da göremedim. Hani nerde? Panel panel diyorsun hangi panel?
Jozu'nun yaptığı şey sadece buzu paçalamak olsa ağzından kan gelmez, yukarıda WB gibi bir saldırı olurdu adam haki ile asıl vücuda ulaşmış.

Bu ikisi aynı saldırı değil çünkü Jozu'nun Croc'a attığı yumruk bile panel panel çiziliyor ''Brilliant Punk'' saldırısı özellikle belirtiliyor ama adam kendini topluyor. Seni diyorsun ki buz parçalanıyor. Kum dağılmıyor mu? Kendi attığın sayfaya bak sol üst panel Croc'un ayakları görünüyor adam havada kendini dağıtıp yerde topluyor bir alt panelde. Yani bekliyor saldırı için, eğer fiziğiyle övünen,yeteneği elmas olan özel bir saldırı yapan adam da bu kadar etkilesin. Luffy'nin düz yumrukları daha çok etkiliyordu Croc'u. Şimdi Amiralin yediğinden daha güçlü saldırı yeyip yere düşmüyor önemli nokta bu. Diğer noktada dediğim gibi Croc istese 1 sables ile uzaklaştırabilir ki sonradan yaptığını gördük. Fakat şu noktada adam yapmıyor bile çünkü saldırmak için bekliyor. Dof araya girmese saldırı yiyecek diyorsun ama Dof araya giriyor diye kızıyor adam.

Adam parçalanıyor çünkü 2 metre geri gitti diyorsun aynı saldırı bile değil Croc özel saldırı yiyor. Croc görüyor demişsin adam arkadan geliyor, Croc da o zaman WB ile uğraşıyor döndüğü anda saldırıyı yiyor. Jozu yavaş bir adam değil alsine cüssesine göre baya hızlı bir karakter bu özellikle belirtlliyor zaten. Croc da WB ve adamlarına odaklıyken adam arkadan geliyor, Kuzan'ın WB ile uğraşması da benzer bir durum bu yüzden.

Saldırı hazırladığını görmedim demişsin. Bir de 2. saldırıyı yiyordu demişsin, bak şu kadar uzaklık varken Croc yerde ve Jozu karşısından geliyor.

Şu da Croc'un hazırlandığı sahne.

Kanca'ya ve sağ elinin dönüştüğü kum formuna bak. Benzer bir sahne ID de yaşandı, şöyleydi.

Yani Croc istediği an ''Sables'' ile uzaklaştırabilecekken bu sahnede bekliyor saldırmak için. Dof araya giriyor diye da sonra kızıyor ona hatta.

Evet. Ne üçüncü komutanı?

Luffy direk amirallerden kaç kere darbe yedi o savaşta? Bayılmış haline bile tekme attı kizaru. Direk buddha formundaki sengokuyu bile tankladı.

Jozu’nun 1 damla kan almış saldırısını yeyip de bayılmamayı niye abarttınız ki? Armamentle vücut sertleştirme diye bişey yoktu bile o zamanlar. 1 damla kan akması bize jozu’nun hasar verebildiğini gösterdi o kadar.
______

Yc3’ü fazla hafife alıyorsunuz. Luffy bu seviyenin aurasını hissedince hep tepki veriyordu “bu adam güçlü” diyerek.

İnu ve neko’yu hissetti. Yonkou altında çalışan birinin bunlarla denk dövüşmesine şaşırdı. Bege de neko’ya denk gelince “burda bi canavar var” diye ödü koptu kaçtı ordan.

cracker daha zırhından çıkmamışken sadece aurasıyla korku yaydı, kral hakisi sanıldı. Luffy de hissetti güçlü olduğunu. Daha bisküvi askerlerini çıkarmamış haliyle aldığı tepkiydi bu.

Crocodile’a denk gelse luffy’nin tepkisi öyle mi olacaktı yani? Gözünüzde canlandırabiliyor musunuz bunu?
bizim luffynin ilk karșılaștığı yk3 cracker olduğu için biraz parlatıldığını düșünüyorum. Senin mantığına göre yorumlarsak queen denen adamı ne yapacağız. Adam tam soytarı gibi gösterildi. Her șeye mal gibi șașırıyor filan. King desen bir katakuri etkisi yapmadı. Herșeyin ilki farklı oluyor. E. Oda bunu yansıtmayı seviyor. Tam anlamıyla ișlenen ilk sağ kol katakuri olunca onun ağırlığı diğerlerinden daha farklı mesela. Crocoyu savundurttun bana ya helal olsun :D Crocoyu ne seviyede görüyorsun bilmiyorum ama urogue kadar bile değeri yok heralde senin için. supernovalardan biri olan urouge 4.komutan indiriyor ama crocodilenin șuanki güç dengelerinde yk3 olarak geri dönmesi mi abes oluyor? Bir de șuna karșılık vereyim ace vs yamato fb sinin tam zaman aralığı bir yer de geçiyor mu? Nasıl emin konușabiliyorsun o konu hakkında?

@Sir Crocodile Senin attığın paneli inceledim de Jozu aşırı cüsseli adammış ya. Crocodile, Flamingo falan çocuğu gibi kalıyor. Sanki Jozu bir koysa ikisi birbirine çarpıp ölecekmiş gibi xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık