Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
At merak ettim okuyalım dalga geçmeyeceğim ciddi değerlendireceğim.
Oro Jacksonda idi kapatılmış sanırım. Bağlantılı teoriler yazılıyordu ya onlardan biriydi.
Ryokugyu'nun doğa ile ilgili bir meyve yediğini Croc'un da onun rakibi olabileceğine dair bir teoriydi vb.

Dediğim gibi bu önemli değil. Okuyucu kendine göre görür yorumlar sen mangaya bakacaksın.

Şu hayal gücünüzü başka şeylere kullansanız daha iyi olur bence. :S
Artık nereden ne bulsak diye saçmalamaya geçti çoğu kişi. :D

Dof ile kıyaslayan yok ki varsa da Dofculardır. Dof kendini Croc ile bir tutuyor ortaklık teklif ediyor, Croc'un ise cevabı belli. ;)
Croco tsundere bir karakter direkt kabul etmesini beklemiyorsun herhalde .s Ama Doflamingo'ya kendisini kanıtlamak için gençliğinde dayak yediği denize bile geri döndü :D

Croco tsundere bir karakter direkt kabul etmesini beklemiyorsun herhalde .s Ama Doflamingo'ya kendisini kanıtlamak için gençliğinde dayak yediği denize bile geri döndü :D
Dediğim gibi isteyen istediği hayali görüyor. Dof kim ki Croc kendini ona kanıtlayacak? Croc Dof'dan önce onun yaptıklarını yapmış bir karakter hatta daha fazlasını yapmış.

Dof Tsuru'dan, denizcilerden normal bir korsan olarak kaçarken Croc bir Shichibukai olarak WB'ye meydan okuyordu. Dof anca korkudan gidip Kaido'ya meyve yapıyordu, işler bozulunca da 20 tane dümen çevirmeye kalktı Kaido gelir benimle uğraşır diye. Law'ın ''Kaido'' demesi bile yetti adamın rengini soldurmak için. Diğer noktada MF'ye iner inmez WB'ye dalan bir Croc vardı. O yüzden arada ki farkı anlamak gerek ilk önce. ;)

Onun dışında da MF de az çok bu ikilinin karşılaşmasından, konuşmalarına bakmak lazım. Ortaklık teklif eden kim? Reddeden ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küstahlık'' diyen kim? Biraz da bunlara bakmak lazım. Dediğim gibi herkes işine geleni görüyor, düşünüyor. Adam NW'ye giderken ''Eğlenceli bulduğum Yeni Dünyaya gidiyorum'' diyor. Biraz manga...;)

Şu hayal gücünüzü başka şeylere kullansanız daha iyi olur bence. :S
Artık nereden ne bulsak diye saçmalamaya geçti çoğu kişi. :D

Dof ile kıyaslayan yok ki varsa da Dofculardır. Dof kendini Croc ile bir tutuyor ortaklık teklif ediyor, Croc'un ise cevabı belli. ;)
Hep Croc'un verdiği cevapları söyle zaten xd

Doffy'nin sanki çok umrunda Crocodile,hep böyle atarlıydın hapishaneye girdin hala akıllanmadın diyor.

Ve Croco'ya atarlısın diyen tek kişi de Doffy değil.

Hep Croc'un verdiği cevapları söyle zaten xd

Doffy'nin sanki çok umrunda Crocodile,hep böyle atarlıydın hapishaneye girdin hala akıllanmadın diyor.

Ve Croco'ya atarlısın diyen tek kişi de Doffy değil.
Hala atarlısın dedi diyorsun nerede diyor onu? Dof'un yaptığıyla çelişen yorumunuz var. Hem diyorsunuz Dof'un umrunda değil hem de ortaklık teklif ediyor Dof. :S
Dof'un dediği şey ''Hapishane de biraz aklın başına gelmiştir diye düşünüyordum'' tarzında bir şey diyor. Croc da ''Aklım başımda olsa burada olur muydum?'' diyor. Bunun sebebi de Shichiler Denizciler'e yardım olarak oraya geliyorlar, Denizcile Shichiler ile yardımlaşıyor. WB tayfası ittifaklarıyla gelmiş vaziyetteler. Fakat Croc WB ve Denizciler ile düşman olmasına rağmen oraya geliyor...

Onun dışında umrunda olmayan adama bak. Croc Ace'i kurtardığında Dof yine geliyor ''Benim teklifimi reddedip WB ile mi ortak oluyorsun?'' diye. Dediğin gibi Dof'un hiç umrunda değil diyorken biraz adamın hal ve hareketlerine, yorumlarına bakın...

Dediğim gibi isteyen istediği hayali görüyor. Dof kim ki Croc kendini ona kanıtlayacak? Croc Dof'dan önce onun yaptıklarını yapmış bir karakter hatta daha fazlasını yapmış.

Dof Tsuru'dan, denizcilerden normal bir korsan olarak kaçarken Croc bir Shichibukai olarak WB'ye meydan okuyordu. Dof anca korkudan gidip Kaido'ya meyve yapıyordu, işler bozulunca da 20 tane dümen çevirmeye kalktı Kaido gelir benimle uğraşır diye. Law'ın ''Kaido'' demesi bile yetti adamın rengini soldurmak için. Diğer noktada MF'ye iner inmez WB'ye dalan bir Croc vardı. O yüzden arada ki farkı anlamak gerek ilk önce. ;)

Onun dışında da MF de az çok bu ikilinin karşılaşmasından, konuşmalarına bakmak lazım. Ortaklık teklif eden kim? Reddeden ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küstahlık'' diyen kim? Biraz da bunlara bakmak lazım. Dediğim gibi herkes işine geleni görüyor, düşünüyor. Adam NW'ye giderken ''Eğlenceli bulduğum Yeni Dünyaya gidiyorum'' diyor. Biraz manga...;)

Jack Garp'a dalınca: Ehühühühü tutmayın küçük enişteyi

Croc WB'ye dalınca:Adam WB'ye meydan okudu be!!

Jack Garp'a dalınca: Ehühühühü tutmayın küçük enişteyi

Croc WB'ye dalınca:Adam WB'ye meydan okudu be!!
Jack nerde Garp'a dalmış la?

Croc WB'ye meydan okudu olayı Mangaka SBS de diyor ben demiyorum. Desem de fark etmez ki adam yapmış, WB kendisi Croc'a ''Baş belası'' diyor.
Mangaka kendini Croc için Luffy gibi denizlerde hızlıca yükseldi, 20 li yaşlarında Shichi oldu. WB'ye meydan okudu, yenildi vb. diyor. Sen gelmişsin alakasız konudan bir şeyler çıkarmaya çalışıyorsun...

Ama Yanlış hatırlamıyorsam kasımda 1000 bölüm gelecek o bölümü manga ile aynısına getirmeye çalışırlarsa bu çok zor olmaz mı? Yani sadece 8 anime bölümü kaldı ama daha 15 manga chapter'ı var 15 chapter'lık hikayeyi 8 bölüme sığdırmak zaten zor bir şey birde üstüne filler sahneler koyulursa çok daha zor olur.
Sadece anime izleyenlere spoiler olmasın diye buradan yazmak istedim. Muhtemelen 1000. bölümde şu sahneye gelecekler:

Burada da tayfanın katıldığı anların, yolculuklarındaki önemli noktaların vs. flashbacklerini kullanacaklar diye tahmin ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık