Hala aynı yanlışa düşüyorsunuz, sanki ben WB iradesiz demişim gibi davranıyorsunuz. Sadece irade ile açıklanmayacağını söyledim. Oda ne demiş burada WB bin yara yedi normalde 2 yaraya ölürdü ama irade farkı mı demiş?
Hala aynı yanlışa düşüyorsunuz, sanki ben WB iradesiz demişim gibi davranıyorsunuz. Sadece irade ile açıklanmayacağını söyledim. Oda ne demiş burada WB bin yara yedi normalde 2 yaraya ölürdü ama irade farkı mı demiş?
Çok önemli bir konu değil bu, ben buraya okuduğumda çok büyük hasarlar aldı ama düşmedi olarak anlıyorum. Zaten herhangi bir şey sadece irade ile açıklanmaz, büyük payı irade alır burada.Hala aynı yanlışa düşüyorsunuz, sanki ben WB iradesiz demişim gibi davranıyorsunuz. Sadece irade ile açıklanmayacağını söyledim. Oda ne demiş burada WB bin yara yedi normalde 2 yaraya ölürdü ama irade farkı mı demiş?
Bu Luffy'nin tek yiyip gözünü Kaido'ya dikmesiyle aynı şey. Luffy bir darbede o duruma düşüyor WB 1000 darbede. Fark bu kadar basit.Çok önemli bir konu değil bu, ben buraya okuduğumda çok büyük hasarlar aldı ama düşmedi olarak anlıyorum. Zaten herhangi bir şey sadece irade ile açıklanmaz, büyük payı irade alır burada.
WB'nin dayanıklılığı ve iradesi sayesinde yaptığı bir şey zaten bu, Luffy'i koyma lütfen tartışmaya ne gerek var yaBu Luffy'nin tek yiyip gözünü Kaido'ya dikmesiyle aynı şey. Luffy bir darbede o duruma düşüyor WB 1000 darbede. Fark bu kadar basit.
Dayanıklılık konuşmuyoruz şimdi iradeden bahsediyoruz. Luffy'nin iradesi büyük olduğu için örnek verdim. Luffy WB kadar güçlü olmasa da iradesini yadsıyamazsın.WB'nin dayanıklılığı ve iradesi sayesinde yaptığı bir şey zaten bu, Luffy'i koyma lütfen tartışmaya ne gerek var ya
@Rika Reis gel tartışmaya devam et hala Lütfü diyor buDayanıklılık konuşmuyoruz şimdi iradeden bahsediyoruz. Luffy'nin iradesi büyük olduğu için örnek verdim. Luffy WB kadar güçlü olmasa da iradesini yadsıyamazsın.
@kekomancer gölgelerde gizlenme çık dışarıSırf iradeyle milyon tane yaraya ayakta kalınsa Luffy güçlenmeden KK olurdu zaten. @RedTeroR
Bir yerde wb ve Zoro falan kıyaslanıyordu. Koptum ben orada...:d
keko böyle tartışmaların içine girmiyor yorulmuş adam. WB - Zoro diyorsunuz Zoro'dan olsa olsa Ray olur adam onu mu tartışsın?