Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga allah aşkına uzun yazma destan gibi kısa tut şunları :D

Şimdi saldırı karşıdan geldi. Bak en son da kırpıp attım resmi adam yüzünü dönüyor hiçç arkadanmış gafilmiş falan girme. Gördüğü saldırıyı yedi bunu bi kabul edelim hadi... :D

Dur aokijiye daha güçlü vurayım dememiş ise 2 saldırı gücü aynıdır. Malum elimizde ölçüm aleti yok..

Alabasta son vs saçmalığın daniskası o konuda hem fikiriz de, de si her saldırıyı yedi işte. Akainu kesici falan alaka yok bence, o da saldırıyı arkadan yedi. Amirallere önden vuramadı hain wb tayfası :artiz:
bak birisi uyarıyor hatta ''look out'' diyor.

Sen MW ile yine kapış reiz ben sadece mevzu içinde ''amiral'' olduğu için araya girdim. Yine kısaca diyeceğimi diyerek kaçıyorum, croco eziğini amiral aokij ile bir tutma lütfen... :)
Kendinde biliyor usoopun su balonu ile alabileceğini bizi trolluyor galeyana getiriyor :(

Yaw ben böyle öne piece okuyacağıma two piece okurum daha iyi bak senin dediğin gibi yorumluyorum chopper karakterini izle şimdi.

Bu adam zaman atlamasindan önce rakibine bildiğin monster form ile tek attı gücünün yüzde 1ini bile kullanmadı. Enies lobbyde açık ara en güçlü tayfa üyesi chopperdi. Dorukisi 1200 olan adama gücünün onda biri bu yani totalde gücünün hepsi belki 12 bin doruki.
Sonrasında adam big momu tankladi. Şimdi bak big Mom yonko. Kaidou luffyye tek attı. Ama choppera atamadı. Chopperin dayanıklılığı daha sağlam her zaman. Sonrasında Queene tek vuruşta sağ kolların veremedigi zararı verdi. Yamulttu kan kusturdu. Yani chopper yc1 üstü. Seri başından beri öyleydi ama biraz saf işte.
He peros falan bunu şeker yaptı ama bunlar hep senaryo işte yenilmesi gerekiyordu.

İşte bu yorumları nasıl okuyorsan yanlı croco bakışların bana aynı karın ağrısını veriyor :( Sırf sende değil he shichilerin alayı böyle
Kendinde biliyor usoopun su balonu ile alabileceğini bizi trolluyor galeyana getiriyor :(
Sen seri yorumlama boş ver.

Aga allah aşkına uzun yazma destan gibi kısa tut şunları :D

Şimdi saldırı karşıdan geldi. Bak en son da kırpıp attım resmi adam yüzünü dönüyor hiçç arkadanmış gafilmiş falan girme. Gördüğü saldırıyı yedi bunu bi kabul edelim hadi... :D

Dur aokijiye daha güçlü vurayım dememiş ise 2 saldırı gücü aynıdır. Malum elimizde ölçüm aleti yok..

Alabasta son vs saçmalığın daniskası o konuda hem fikiriz de, de si her saldırıyı yedi işte. Akainu kesici falan alaka yok bence, o da saldırıyı arkadan yedi. Amirallere önden vuramadı hain wb tayfası :artiz:
bak birisi uyarıyor hatta ''look out'' diyor.

Sen MW ile yine kapış reiz ben sadece mevzu içinde ''amiral'' olduğu için araya girdim. Yine kısaca diyeceğimi diyerek kaçıyorum, croco eziğini amiral aokij ile bir tutma lütfen... :)
Yahu adam anlık dönüyor işte adam özellikle çizmiş arkasından geldiğini niye böyle sanki farklı şeyler görüyormuş gibi yorumlardan anlaşamıyoruz? Ben demiyorum ki dümdüz gelip arkadan vurmuş, Croc fark etmiş ama döner dönmez saldırıyı yemiş kurtulma şansı çok az öyle hızlı gelen birine karşı. Yani karşısından gelse aynı şey mi olur mesela buna bakmak lazım. Croc WB ve adamlarıyla uğraşıyor, o sıra arkadan gelen adamı fark ediyor, dönüyor ve saldırıyı yiyor bu kadar.

Elimizde güç ölçer yok ama saldırıyı yapan kişinin tepkileri ve hareketleri var. Birine ''Brilliannt Punk'' saldırısını yapıyorken, diğerine yapmıyor. Croc'a vurduğu saldırıda Jozu'nun yüz ifadesi ve kendini zorladığı özellikle belirtilerek çizilmiş.

Yahu kesici delici demiyorum alan hasarından bahsediyorum o örnek, yani Akainu'nun hakili Marco'dan yediği saldırılar çok fazla etkilemeyecek tarz da saldırılardı. Fakat WB'nin saldırısı farklı. Yani saldırı logia olan kişinin vücudunu doğrudan etkiliyorsa nasıl savunma yapacak bu kişi?

Dediğim gibi size laf yetişmez, Amiral de de gel fark etmez ama Sengoku'nun falan bir şeyler beklediği Croc'a ezik demen de ayrı bir soru işareti. Dediğim gibi bunu öncesinde de dedim okuyucu bu seriyi çizmiyor, Mangaka'nın da ne çizdiği ve karakterlerin karakterlere tepkileri ortada deyip tartışmayı bitiriyorum...

Sen seri yorumlama boş ver.

Yahu adam anlık dönüyor işte adam özellikle çizmiş arkasından geldiğini niye böyle sanki farklı şeyler görüyormuş gibi yorumlardan anlaşamıyoruz? Ben demiyorum ki dümdüz gelip arkadan vurmuş, Croc fark etmiş ama döner dönmez saldırıyı yemiş kurtulma şansı çok az öyle hızlı gelen birine karşı. Yani karşısından gelse aynı şey mi olur mesela buna bakmak lazım. Croc WB ve adamlarıyla uğraşıyor, o sıra arkadan gelen adamı fark ediyor, dönüyor ve saldırıyı yiyor bu kadar.

Elimizde güç ölçer yok ama saldırıyı yapan kişinin tepkileri ve hareketleri var. Birine ''Brilliannt Punk'' saldırısını yapıyorken, diğerine yapmıyor. Croc'a vurduğu saldırıda Jozu'nun yüz ifadesi ve kendini zorladığı özellikle belirtilerek çizilmiş.

Yahu kesici delici demiyorum alan hasarından bahsediyorum o örnek, yani Akainu'nun hakili Marco'dan yediği saldırılar çok fazla etkilemeyecek tarz da saldırılardı. Fakat WB'nin saldırısı farklı. Yani saldırı logia olan kişinin vücudunu doğrudan etkiliyorsa nasıl savunma yapacak bu kişi?

Dediğim gibi size laf yetişmez, Amiral de de gel fark etmez ama Sengoku'nun falan bir şeyler beklediği Croc'a ezik demen de ayrı bir soru işareti. Dediğim gibi bunu öncesinde de dedim okuyucu bu seriyi çizmiyor, Mangaka'nın da ne çizdiği ve karakterlerin karakterlere tepkileri ortada deyip tartışmayı bitiriyorum...
Kızma reyiz tamam :( hakkını veriyoruz 500 m diyoruz kızıyorsun. Napalim amiral mi diyelim adama

Amiral savunmak için yazmışsın gibi duruyordu.Önden olursa farklı yandan farklı tarzında lobiciler gibi,öylesine yazdıysan sorun değil.Karşı taraftan alışmışız böyle şeylere naparsın.
Mutlak şekilde alanı k.haki ile tarayarak dövüşen 1 karakter söylesene bana ? Enel bile o meyve ile odaklanıyordu. Sen istiyorsun ki aokiji dövüşürken başkalarına da odaklansın. Olacak iş mi senin yazdığın ? Örneğin bile yok. Önden yandan herhalde önemli. 1 anlık dikkat dağınıklığında ne olacağını aokiji jozuya kolunu alarak öğretti. Mesela... Sonuca da bakarsak luffy kurtuldu aok a bir şey olmadı adam kalktı yürüdü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık