Yahu kardeşim Shanks merdiveni hızlı tırmanıp yonko olurken Mihawk’ın eli armut mu topladı ? Hiç mi güçlenmedi bu adam.O kadar gerisinde kalmışsa bu adam madem niye en güçlü halimle bekleyeceğim diyip inzivaya çekiliyor çiftçilik yapıyor.Ooo bu Shanks bana farkı koymuşken utanmadan beni geçecek adam bekliyorum niye demiyor o halde ? Biraz sağduyu biraz nefreti bırakmayla anlayacaksın durumu.Shanks’in bir tık gerisinde bu adam en kötü.Artık amiral mi olur yeni seviye mi açarlar bilmem.Aksi Oda’nın rival karakterini çöpe atması olur.
Yahu Mihawk kime gitmiş olabilir Shanks'dan sonra mesela? Öyle ki durduğun yerde güçlenmiyorsun değil mi? Hani babunlarla dövüşerek kendini geliştirdi diyorsan bilemeyeceğim...
Öyle ki Shanks için bu deniyor zaten, 1 tane Yonkou eksik şuan Shanks'ın oturduğu koltuk sahibi bilinmiyor. Yani adam WB'nin değimiyle yükselmiş, Mihawk ne yapmış. Wano'ya bile fanları ''Orayı gelip yok etmiştir, üstünlüğü kabul ettirmiştir'' diye salladı durdu. Gördük ki gelmemiş, şimdi ''gelmesi için bir sebep yok'' hikayeleri anlatılıyor. Seride kaç tane kılıç ustası gördük ve Mihawk'ın kimi yenip güçlendiğine vurgu yapıldı? Adamın tek güç olayı şuan ki seviyesinde olmayan Shanks ile geçmişte yaptığı düellolar. Öyle ki sonradan Shanks'ın güçlendiğine özellikle vurgu yapılıyor.
Diğer yandan Mihawk denilen adam daha Yonkou tayfasından biri olan Vista ile bile karşılaşmamış mesela anlıyor musun? Herkes ile karşılaşmak zorunda değil ama hani biri gelir bir şey yolur, söylenir o da yok. Yahu en güçlü halimle bekleyeceğim hikayesi geçmedi mi daha? Adam hocası oldu bir nevi ya belli noktalarda, Mihawk en son hasır şapka falan takıyordu anlattırmayın bana bunları...
Shanks'ın çünkü farklı bir noktaya yöneldiği aşikar belli arasında geçen diyaloglardan bile. Shanks çok güçlenmiş olmasına rağmen Mihawk düello etmek bile istemiyor.
Adam tırmanıp gitmiş, Mihawk hiç güçlenmemiş demek mi bu? Tabi ki de hayır fakat Shanks ile Mihawk artık olay örgüsü olarak da konum olarak da ayrılmış. Bu belli oluyor bakıldığında. Zoro normal de bakıldığında Mihawk'ı hedef olarak belirlemişti. Fakat gelinen noktada Luffy'nin hayaline odaklanıldı, kendi hayalleri es geçilmiyor tabi ama bakarsan ''Korsanlar Kralının kanatları'' olayına vurgu yapılıyor. Diğer tarafta tayfa üyeleri Luffy'nin üzerinden gidiliyor. Mihawk bu noktada Zoro'nun bir nevi eğitmeni oldu. Sen gerçekten ciddi ciddi Mihawk'ı artık rakip olarak görüyor musun? Bana göre bu ''hedef'' olayı çoktan değişti ve bunu da göreceğiz bence yakında. Neyse dediğim gibi çok uzatmayacağım, benim gözlemlerimle seviyesi az çok belli. Haksız çıkarsam da kabul ederim ama çıkacağımı hiç sanmıyorum...