Bak orda da yanıldınız la. İlk gösterilen Shanks'ti.
Sen ne dedin ki?Son mesajlarda Kata-King kıyası görünce kendi fikrimi yazayım dedim.
Takılıyorum yaadamın tayfası yok nasıl imparator olduğunu açıklayacak mısın ?

Bak orda da yanıldınız la. İlk gösterilen Shanks'ti.
Sen ne dedin ki?Son mesajlarda Kata-King kıyası görünce kendi fikrimi yazayım dedim.
Takılıyorum yaadamın tayfası yok nasıl imparator olduğunu açıklayacak mısın ?
Slash atmadığın sürece birinin 50 metre uçtuğunu göremezsin zaten. Kesmekle yumruk ve tekmenin aynı etkiyi yaratmasını bekleyemezsin. Sonuç olarak bir saldırının etkisi birini ne kadar uçurduğunla doğru orantılı değil.King daha güçlü olsa bile çok küçük farklar var. Aynı ligin adamı bunlar. Luffy ryuo+gelişmiş kralların hakisi hariç sağ kol seviyesine geldi zaten. Ayrıca Zoro Asura vuruyor Kaido 1 adım bile gitmiyor belki geri. Sadece derisini aşmış oluyor. O da kılıçtan kaynaklı. Anti gibi bir şey sert deri için. Luffy her vurduğunda ise bir o tarafa bir bu tarafa uçuyor, içten de hasar alıyor. Zoro'nun Luffy'den iyi gözlem kullandığının kanıtı ne bu arada? Luffy normal gözlemin sınırlarını zorladı ve gelişmişe geçti. Gözlem yeteneği de balık adam adasında shirahoshi ye gelen silahları bir bir tutmasıyla falan gözümüze vuruldu.
Ben de öylesine yazıyorum.Takılıyorum yaKata parçalar çok eminsin demek hmm...
O konuyu ayda bir okurum. On numara konu vesselamSlash atmadığın sürece birinin 50 metre uçtuğunu göremezsin zaten. Kesmekle yumruk ve tekmenin aynı etkiyi yaratmasını bekleyemezsin. Sonuç olarak bir saldırının etkisi birini ne kadar uçurduğunla doğru orantılı değil.
King avantajlı duruyor şimdilik. Bakıcaz.
Zoro'nun gözlem hakisi hakkında konu açtım. O kısma bakabilirsin.
İkisini de üstün kılan yetenekler karşı tarafından ctleniyor.Baya aynı şey hatta Kata'nın daha kötü lol.Kata - Luffy : İkisi de top oynamayı biliyor.
King - Zoro : Biri diğerinin ocağının üstüne su atıyor.
Gördüğün gibi aynı örnekler değil.
Hiçbir şey demedim.Bana yazıyorlar gene xd.Sana yazmışım yanlışla Cavit'e yazacaktım normalde.Bak orda da yanıldınız la. İlk gösterilen Shanks'ti.
Sürekli bir şey demedim deme ya,belki ben o tarz bir şeyler sezmişimdir.İkisini de üstün kılan yetenekler karşı tarafından ctleniyor.Baya aynı şey hatta Kata'nın daha kötü lol.
Hiçbir şey demedim.Bana yazıyorlar gene xd.Sana yazmışım yanlışla Cavit'e yazacaktım normalde.
Kata aynı anda Jozu ile Marco'yu dövebilir.Takılıyorum yaKata parçalar çok eminsin demek hmm...
Reis alınganlık değil yav.Amirallerle sağ kollar dövüşemez demedim ben zaten.Arkadaşlar Marco en güçlü sağ kol deyip,Zoro dövüşünce King en güçlü oluyor onu söyledim zaten sadeceSürekli bir şey demedim deme ya,belki ben o tarz bir şeyler sezmişimdir.
Nickini değiştin alıngan oldun he sanki.
Şaka mı yapıyorsun.İkisini de üstün kılan yetenekler karşı tarafından ctleniyor.Baya aynı şey hatta Kata'nın daha kötü lol.
Hiçbir şey demedim.Bana yazıyorlar gene xd.Sana yazmışım yanlışla Cavit'e yazacaktım normalde.