Bilgisayarda normal görünüyor ama telefondan emin değilim.Genel sohbeti bulamadım buradan sorayım site bende çok bozuk duruyor herkes de öyle mi? Yoksa yeni hali mi böyle?
Bu arada telefondan bağlanıyorum.
Artık bu espri bayatladı. Yenisini yapalım. @Sir Crocodile öğrensin bu gerçeği.King Luffynin annesi
O yüzden kurumuş kalmışArtık bu espri bayatladı. Yenisini yapalım. @Sir Crocodile öğrensin bu gerçeği.Crocodile Luffy’nin süt annesi.Emzirmiş sadece.
Dof'un bu yürüyüş ile Luffy'nin annesi olma ihtimali daha büyük. Zaten pembe pembe giyiyor, ayakkabılar desen baştan faul...Artık bu espri bayatladı. Yenisini yapalım. @Sir Crocodile öğrensin bu gerçeği.Crocodile Luffy’nin süt annesi.Emzirmiş sadece.
Viola da İvankov da senin söylediğinin tersini söylüyor ama. Örümcek yürüyüşü o ağına düşüren örümcek gibi.Sen modadan sanattan ne anlarsın yav hadi işine.xDDof'un bu yürüyüş ile Luffy'nin annesi olma ihtimali daha büyük. Zaten pembe pembe giyiyor, ayakkabılar desen baştan faul...
Hala bu esprileri yapanlara şu şekilde tepki veriyorum.
Viola da Ivankov da işlerine geleni konuşuyorlar. Pembe tayt giyse Koffy sen ona da bir kulp bulursun.Viola da İvankov da senin söylediğinin tersini söylüyor ama. Örümcek yürüyüşü o ağına düşüren örümcek gibi.Sen modadan sanattan ne anlarsın yav hadi işine.xD
Sen şimdi onu bunu bırak kendine bak.Crocodile kaç çiçek açtı kamabakkada otur onları say.''Çiçek Başkenti'' var Wano da. Biraz daha ayrıntılı baksak bir şeyler daha çıkar bu arc'a hiç dikkatli bakmadım.
Hyogoro'nun lakabı da ''Çiçeğin Hyogoro'su'' tarzında bir şeydi.