Çünkü Zoro kaslı yiğidim Luffyde o kadar kas ne arar. :S Müthiş bir argüman olmuş. @Densetsu no Samurai @RedTeroR @Dracule Mihawk bunu kullanın.Luffy bi ipten kendi kurtulamıyor:
Zoro doktorların aşamadığı sargıyı aurasıyla çözüyor:
Zoro>luffy
Shirahoshi çözmeden önce eller bağlı dövüşüyor bi deÇünkü Zoro kaslı yiğidim Luffyde o kadar kas ne arar. :S Müthiş bir argüman olmuş. @Densetsu no Samurai @RedTeroR @Dracule Mihawk bunu kullanın.
Rezilliklerini görmek için ekstra çaba sarf ettiriyorlar işte ne güzel xd.Üye olmayanlar konuya niye bakamıyor la orada?
Ne zaman bir şey atılsa ''bir bakayım yine ne saçmalamış bunlar'' diye bakıyorum konular hep gizli :S
Kim önde ?Wgde kizaru vs king konusuda açıldı hadi bakalım ama sanırım insanlar pek takmadı
Roronoa Zoro farkını yine ortaya koymuş. İnsanın Luffy fanı olması için kendini zorlaması lazım gerçektenÇünkü Zoro kaslı yiğidim Luffyde o kadar kas ne arar. :S Müthiş bir argüman olmuş. @Densetsu no Samurai @RedTeroR @Dracule Mihawk bunu kullanın.
O konu yeni açılmış ama Kizaru’nun imza saldırısıyla King’in yumruk saldırısı aynı ayarda mı diye sormuşlar haklı olarak.Orada amiral fetişi yok sanırım.Kim önde ?
Kimse kinge evet dememiş gibiKim önde ?