Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Amirallerde kral haki şartı beklemiyorum. Akainu, Kizaru ve Aoikiji güç farkını meyve uyanışlarıyla yapacak. Bu adamların meyveleri zaten acayip güçlü. Meyvesini uyandırmış Akainu, ortamda ayak basacak yer bırakmaz. Kan alır herkesden.
Bu kral haki olayı içten patlamalı haki şişirmesine benzedi. Bir ara forumda içten patlamalı haki bilenler direkt en güçlü kişilere çevrilmişti. Sonra insanlar başka güçler olduğunu da anladı. Benzeri geleceği görme için de geçerli. Arc bitsin okuyucular bu etkiden çıkar. Garp'ın düz yumruğu meyveli Luffy'nin kral hakili yumruğunu geçebilir yani. Mutlak güç görmedik bu seride.

Bu açıdan bakarsan haklısın ama benim görüşümüde biliyorsun şimdi. Sakazuki = Kuzan > Kizaru

Kizarudan meyveyi çıkar Marcoya kaybeder. (Bana göre) ki meyveyle bile çok zor anlar yaşadı :D

Marconun meyvesini aldığında yaşayacağı güç kaybı veya amiral üçlüsünün yaşayacağı güç kaybu bence İmparatorlar ile bir değil bir kere imparatorlar anormal fizik güçleriyle ön plana çıkıyorlar meyveden çok
La zaten hamam gibi evin içi bunaldım bir de tartışmayı başka yerlere çekiyorsun. Fuji konuşurken Kizaru'ya çevirdin işi. Kizaru'nun meyvesiz nasıl dövüşeceği hakkında fikrimiz yok ama Fuji kılıç ustası. Akainu falan meyveyi yedikten sonra kılıcı bırakmış, bu adam hala taşıyor. Yani meyveye muhtaç bir hali hiç yok.

La zaten hamam gibi evin içi bunaldım bir de tartışmayı başka yerlere çekiyorsun. Fuji konuşurken Kizaru'ya çevirdin işi. Kizaru'nun meyvesiz nasıl dövüşeceği hakkında fikrimiz yok ama Fuji kılıç ustası. Akainu falan meyveyi yedikten sonra kılıcı bırakmış, bu adam hala taşıyor. Yani meyveye muhtaç bir hali hiç yok.
Valla ya ben de bunaldım. İyi Geceler... ben yattım

Ya şimdi o konuda da bir şey diyemiyecem haklısın. Üç Amiralin meyvenin gücüne etkisi Fuji ile bir değildir kılıç ustası nihayetinde

Dediğim gibi ben görmedim böyle bir şey, benim gördüğüm ''O üçü aynı gemideydi'' sözü var. Sonra da zaten dediğim gibi Kaido'nun o zaman bir miço olduğu söyleniyor.
Aynen o ödüllerin açıklandığı bölüm var, orada bu söylediklerin geçiyor ama ilerki bölümlerde bi konuşma arasında geçiyor diye aklımda kalmış ama zamanım olmadığı için bakamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık