Zoro binlerce saniye kılıca basıyor o hakiyi çentik olmasın diye.Ona rağmen depo boşalmıyor haki sıkıntısı yaşıyorum demedi hiç.Zoro'yu toplasan 10 saniye hakili gördün mü sen hiç hayatında?
Zoro binlerce saniye kılıca basıyor o hakiyi çentik olmasın diye.Ona rağmen depo boşalmıyor haki sıkıntısı yaşıyorum demedi hiç.Zoro'yu toplasan 10 saniye hakili gördün mü sen hiç hayatında?
zoro ve jimbei kendini kurtarmış ama geri kalanı bulsa bomba diye karakola götürür en azından sanjiye bir haki desteği lazım artık garson geldi aşçı gıdıyor herif .Zekât bile fazla. Sadaka verse yeter.
Palavra. Pika'da o ara kullandı.Zoro binlerce saniye kılıca basıyor o hakiyi çentik olmasın diye.Ona rağmen depo boşalmıyor haki sıkıntısı yaşıyorum demedi hiç.
Koka teknik sadece sertleştiren bir teknik.Geri kalan zamanda haki basmıyor olduğu anlamına gelmiyor.Monet’e slash falan fırlatamazdı yoksa.Yani dövüşürken haki hep var kılıçlarında.Olmaması saçma olur.Palavra. Pika'da o ara kullandı.
Allah'tan Oda koka çıkardı. Yoksa Zoro uyurken de haki basıyor diyecektiniz. Zoro toplasan savaşlarında 10 saniye kolalı kalmamıştır.
Bir Dressrosa'da kafes iterken basmıştı herhalde. Orada da sabit duruyor zaten. Kafesle savaşıyor der misiniz bilmem.
İyi o zaman Luffy de hep öyle dolanıyor. Üstüne bir de koka da basıyor öyle de çok duruyor. Her halükarda Luffy'nin yanına yaklaşamaz haki kullanma konusunda.Koka teknik sadece sertleştiren bir teknik.Geri kalan zamanda haki basmıyor olduğu anlamına gelmiyor.Monet’e slash falan fırlatamazdı yoksa.Yani dövüşürken haki hep var kılıçlarında.Olmaması saçma olur.
keşke Jack vs Pica açsaydın.Pica vs Sasaki konusu açtım worstgene Pica önde götürüyor.Herkes Pica tekmeler diyor. Hatta bir koysa dressrosadan raftele uçurur diyen bile var.
Jack'e Katakuri aldıranlar Pika aldırmaz. Allah'ım sen koru Yarabbim.keşke Jack vs Pica açsaydın.