O kim? Zoro keser atar.Monkey D. Gizem varken en büyük luffy fanı zoro olamaz.
O kim? Zoro keser atar.Monkey D. Gizem varken en büyük luffy fanı zoro olamaz.
Yok Luffy tüm tayfanın fanı. Zoro için bu geçerli değil sadece Luffy'nin fanı.Tüm tayfa Luffy'i seviyor tabi ki. Ama en çok seven Zoro'dur. Zoro'yu da en çok seven Luffy'dir.
Kol verdiği sahne için geyigim o Katakuri kral hakisi varken bunu yapamirsa nasıl sağ kol diyon o zaman, yonko oluyorlar yineBunlar 20 yaşlarında kral hakili duello atarken nasıl sağ kol altı olacaklar o zaman?
Tamam doğru. Yine de en çok Zoro'yu seviyor. Wano'da ilk gördüğünde nasıl kucağına atladığını görmedin mi? (Kucak metafor değil sahne öyle ban yemeyelim.)Yok Luffy tüm tayfanın fanı. Zoro için bu geçerli değil sadece Luffy'nin fanı.
Yazdın mı kıza ? bir haftadır işi bitirmisindirMonkey D. Gizem varken en büyük luffy fanı zoro olamaz.
Akainu övdüğün postları, pplerini atim de sogusun sendenKonu luffy fanlığıysa gizem zoro'yu ıslak sopayla döver.
Konumu niye köln yaptım sanıyorsun?
Akainu kimdi?Akainu övdüğün postları, pplerini atim de sogusun senden
O yara olayından sonra benim gözümde torpilli oldu. Shanks'ı görünce o adamın yaraları aklıma geliyor dedirtti, sonra çizdiği dövüşte dost gibi çizdi. Karakterin ağırlığına zarar gelmesin diye en ağır torpil o bence.WB torpilli değildir, sadece çok çok güçlüdür.
Luffy böylelerine yüz vermiyor. Örnek Hancock. Luffy, Zoro gibilerini seviyor.Konu luffy fanlığıysa gizem zoro'yu ıslak sopayla döver.
https://mobile.twitter.com/piratequeen_ya
Yolun açık olsun paşamKonumu niye köln yaptım sanıyorsun?