Zoro'nun yaptığı saldırıyı görünce önünde eğiliyor. Saygı böyle bir şey.Şu resimde X Drake de vurmuş gibi durmuyor mu?
Zoro'nun yaptığı saldırıyı görünce önünde eğiliyor. Saygı böyle bir şey.Şu resimde X Drake de vurmuş gibi durmuyor mu?
Queen lazer atar da jackin uzun menzilli bir şeyi çıkar mı bilemem.Nihai atakları vardır bence çok sağlam olan. Zoro'nun en güçlü 2.atağıydı o. Hatta alansal anlamda daha bile güçlü gibi duruyor Asura'dan. Jack ve Queen'in de vardır öyle nihai hamleleri.
Çıkmayadabilir o kekodan doğru.Queen lazer atar da jackin uzun menzilli bir şeyi çıkar mı bilemem.
Kimyasal etkilemez ki betonun içinde adam.Jack'in de alan hasarı veren kimyasal silahı var...
Ne tartışılıyor tam bilmiyorum son sayfa yorumlarını görüp söyledim onu...Kimyasal etkilemez ki betonun içinde adam.
Kata beterini yapar.g3 atakları çok daha güçlüydü.Luffy zamanında alan hasarı üzerinden övülmedi.
Noah'a Luffy'nin yaptığını yapabilecek bir Komutan yok.
Komutanlar golem pikaya karşı Zoro gibi performans gösterebilir mi tartışılıyor. Ortak kanı Jack gösteremez.Ne tartışılıyor tam bilmiyorum son sayfa yorumlarını görüp söyledim onu...
Jack sadece tank bir karakter onda fazla saldırı gücü yokKomutanlar golem pikaya karşı Zoro gibi performans gösterebilir mi tartışılıyor. Ortak kanı Jack gösteremez.