Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin dış yüzeyi demir kadar sert mi? Traktör lastiği gibi düşünüyorum ben de daha çok.
Rebecca'nın kılıcı bile kokayla kırmıştı kafasında.G4 formunda birde daha çok haki kullanıyor kapkara halde tüm vücudu.O yüzden imkan vermiyorum.

Aralarında 20 douriki olan adamları aynı sayfada çizmesi mi gerekiyor illa ki ? Kaldı ki Kaido ve BM de onlarca kez yan yana çizildi. Denkler mi bunlar ? Bu bir ölçüt değil. Denk oladabilirler olmayadabilirler. Sahnelerin önüne ardına, güçlerinin içeriğine, sunumlarının hakkını verip veremediklerine, yeteneklerinin niceliğine-niteliğine bakmak lazım. Kağıt üstü veriler çoğu zaman sağlıklı değil. Bu durumda sağ kol, sol kola denk diyebilmek için bunun seride 1 tane örneğinin olması lazım. Sen istediğin kadar aynı panelde çizilmişler de böyle bir örneğin yoksa ki istisnalar da kaideyi bozmaz King ve Queen denk olamaz. Birinin rakibi kibrit suyu Sanji diğerininki Zoro zaten. Çok da detaya girmeye gerek yok.
Evet Kaido ve Bm denk şüphen mi var.Kaido burun farkıyla daha güçlü olabilir birbirlerinin dengiler sonuç olarak.
1 tane örneği var işte ilk örneği bu. :) Oda'nın daha nasıl anlatması lazım.İki karakter de birbirine laf sokuyor rekabet ediyor aynı şekilde tanıtılıyor.Bm korsanlarında kaptan kim olacak deseler en güçlü olacaksa Kata'yı hemen kaptan yaparlar.Ona yakın biri yok kimse itiraz etmez.Fakat aynısı burada olmaz.Kaptan olmak için King ve Queen Ace ile Jinbe misali dövüşürler.

Zoro-Sanji meselesinden kabul etmek istemiyorsun ama görünen köy ortada yapacak birşey yok.

Rebecca'nın kılıcı bile kokayla kırmıştı kafasında.G4 formunda birde daha çok haki kullanıyor kapkara halde tüm vücudu.O yüzden imkan vermiyorum.

Evet Kaido ve Bm denk şüphen mi var.Kaido burun farkıyla daha güçlü olabilir birbirlerinin dengiler sonuç olarak.
1 tane örneği var işte ilk örneği bu. :) Oda'nın daha nasıl anlatması lazım.İki karakter de birbirine laf sokuyor rekabet ediyor aynı şekilde tanıtılıyor.Bm korsanlarında kaptan kim olacak deseler en güçlü olacaksa Kata'yı hemen kaptan yaparlar.Ona yakın biri yok kimse itiraz etmez.Fakat aynısı burada olmaz.Kaptan olmak için King ve Queen Ace ile Jinbe misali dövüşürler.

Zoro-Sanji meselesinden kabul etmek istemiyorsun ama görünen köy ortada yapacak birşey yok.
+350 bölümdür kayda değer bir icraat yapmamış biriyle Zoro'yu karşılaştırır ve bu ikiliye denklerdir dersen ben tabi ki sana karakterler arasındaki denklik kıstaslarını anlatamam :oops::bilmem:

Luffy>Zoro>Sanji meselesi
Zoro=Luffy
ve Sanji=Zoro teması şekillerinde işleniyor hep o yüzden kafa karışıklıkları normal.

+350 bölümdür kayda değer bir icraat yapmamış biriyle Zoro'yu karşılaştırır ve bu ikiliye denklerdir dersen ben tabi ki sana karakterler arasındaki denklik kıstaslarını anlatamam :oops::bilmem:
Zoro ve Sanji denk demedim sen ucu oraya varacak sanıp kabul etmek istemiyorsun demek istedim.Bu arc ucu oraya varmayacak zaten.Zoro Kaido tadı almış bu arc King ile yetinmeyecek bence daha güçlü bir hale geldi.King kaptanına onu yapamazdı.King Marco'ya kalacak diye düşünüyorum.Kaido Luffy ve Zoro tarafından indirilir.Mom ya basar gider yada müttefik olur gibi.

Luffy>Zoro>Sanji meselesi
Zoro=Luffy
ve Sanji=Zoro teması şekillerinde işleniyor hep o yüzden kafa karışıklıkları normal.
Kafa karışıklığı yok. Luffy çekemeyen Zorocular; Luffy=Zoro diyor. Zoro'yu çekemeyen Sanji fanları da Zoro=Sanji diyor. Gerçekliğe baktığımızda ise durum ilk yazdığın gibi; Luffy>Zoro>Sanji... Yamato gelirse işler değişecek ama.

Kafa karışıklığı yok. Luffy çekemeyen Zorocular; Luffy=Zoro diyor. Zoro'yu çekemeyen Sanji fanları da Zoro=Sanji diyor. Gerçekliğe baktığımızda ise durum ilk yazdığın gibi; Luffy>Zoro>Sanji... Yamato gelirse işler değişecek ama.
Misal Luffy=Zoro için
Whiskey peakteki kapışma
İki süpernova
Croco ve Mr1in özel tutulması
Shanks mihawk ilişkisi
Hody Jones sahneleri
Wanodaki 5 kişiden birinin Zoro olması.

Sanji=Zoro için
Jyabura kaku denkliği
Mr1 mr2 yakınlığı
Queen ve king
Foxy arcindaki sahneler.

Ama hiçbir yerde Luffy=Sanji sahneleri yok.
Yani Oda Luffy>Zoro>Sanji sahnelerini böyle yediriyor.
Bunun dışında
Luffy>Zoro>Sanji>Yamato>Jimbei

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık