Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an buna karar veremeyiz.

Katakuri'nin avantajlı olduğu tek konu gözlem haki. Diğerlerinde ne var, ne yok daha görmedik. Şu ana kadar oluşturdukları algı vasat, bunu kabul ediyorum ama biri Sanji'nin diğeri Zoro'nun rakibi olacaksa kesinlikle önemli şeyler görürüz.
Uyanış açmış, kral hakisi var, silahlanması da çok iyi bu arada. Canon bir kategorilendirme değil ama Luffy'nin Gear 4 kullanırken kullandığı (şeytan meyvesi özelliğini koruyan) silahlanmayı Katakuri de kullanıyor ve bunu seride sadece üç kişide gördük, diğeri Koca Ana.

Beni bağlamaz o olaylarda yer almış mı almış.
çok saçma ama almış mı almış lafı. 30 40 kaç senelik korsanlık kariyerinde en büyük olayı emeklilik sırasında olan olay. yer almış mı almış demek mantıksız. o 30 40 senelik kariyerinde de 1,3 milyarı emeklilik zamanından sonra arttığını düşünmüyorum

Uyanış açmış, kral hakisi var, silahlanması da çok iyi bu arada. Canon bir kategorilendirme değil ama Luffy'nin Gear 4 kullanırken kullandığı (şeytan meyvesi özelliğini koruyan) silahlanmayı Katakuri de kullanıyor ve bunu seride sadece üç kişide gördük, diğeri Koca Ana.
Ben özellikle King'den daha azını beklemiyorum. Acele etmemek gerekiyor, bu tip karşılaştırmaları yorumlamak için.

çok saçma ama almış mı almış lafı. 30 40 kaç senelik korsanlık kariyerinde en büyük olayı emeklilik sırasında olan olay. yer almış mı almış demek mantıksız. o 30 40 senelik kariyerinde de 1,3 milyarı emeklilik zamanından sonra arttığını düşünmüyorum
Kardeş adamlar sonrasında emekli oldu diye herifin ödülünü mü azalttı.Mf adamın emeklilik zamanı mı,intikam savaşı dediğin olay da 1 yıl önce olmuş. 10 yıldır emekli değil bu herif.Herif bütün bunlara rağmen Queen ödülünde demek istediğim bu.

Marco'nun artmış ödülü bile olabilir bu.

Kardeş adamlar sonrasında emekli oldu diye herifin ödülünü mü azalttı.Mf adamın emeklilik zamanı mı,intikam savaşı dediğin olay da 1 yıl önce olmuş. 10 yıldır emekli değil bu herif.Herif bütün bunlara rağmen Queen ödülüne demek istediğim bu.
800 900ken Marineforda katıldı diye 1,3 falana mı çıkardılar diyorsun?

Denizcilerden kaçan adamlar bunlar. Kaidoya intikama bile ilişememişler, Ace'e kaptan izin verirse geliriz diyorlar. Kariyerinde tek olayı MF olayı. O da son zamanları. Teach savaşı Gorosei utanmasa ponpon kızlık yapacaktı adama :D Oradan ne artacak edecek

Ne bu ? nasıl bir şeyden bahsediyorsun ?

Wb'nin 5m üstü ödülü var ve bu adam bir çağın zirvesi. Bunun bile Marco'ya +250m ödül koyması lazım. Onun dışında serideki en özel meyvelerden birine sahip. Mf'de boy gösterdi. Bb ile savaştı ve şimdi de Wano'da Kaido'nun adamlarıyla savaşıyor. Bu herifin ödülünün rahat 1.7m olması lazım. Rahatttt.

800 900ken Marineforda katıldı diye 1,3 falana mı çıkardılar diyorsun?

Denizcilerden kaçan adamlar bunlar. Kaidoya intikama bile ilişememişler, Ace'e kaptan izin verirse geliriz diyorlar. Kariyerinde tek olayı MF olayı. O da son zamanları. Teach savaşı Gorosei utanmasa ponpon kızlık yapacaktı adama :D Oradan ne artacak edecek
Denizcilerden kaçtıkları tek sefer, diğer seferlerini bilmiyoruz yalnız.MF dediğin en iyiler savaşı diye geçen bir savaş.Doğu Mavide fodderlara karşı dövüşmedi adamlar.

İntikam savaşı da gayet olay bu arada.Herifin o savaş sonrası da ölmediği biliniyor zaten.

Tekrar ediyorum görmemişsin çünkü.Benim asıl demek istediğim zaten Marco ve yaptıkları değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık