Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet meyve tek etmen değil bu konu da bir sorunum yok. Kata diğer etmenleri karşılamıyor mu sence? Mesela haki ve teknik gibi.
Sadece geleceği görme ile öne çıkıyor. Fiziksel olarak diğer imparatorlar ile dayanıklılıkta kapışamaz gibi. Yani çıtkırıldım duruyor. Deprem meyvesinin dünyayı yok edecek gücü var ama sana dayanıklılık falan vermiyor. Kaido bir tane tuttursa Kata'nın pekmezi akabilir ama aynısını Teach için diyemezsin. Yani meyvenin kullanıcısı önemli burada.

Bu arada Kata'ya haksızlık etmişim gibi geldi o da ikinciye depremi yerse Yonko olurdu gibime geliyor. Onu da Marco ve King'in önüne koyabiliriz sanki. ?

Teach meyvesi yüzünden dayanıksız değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
Üstelik Kataya dayanıksız demek de ayrı bir seviye. Bu Kata, Luffye yenildi demek baya baya :/

Teach meyvesi yüzünden dayanıksız değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
Üstelik Kataya dayanıksız demek de ayrı bir seviye. Bu Kata, Luffye yenildi demek baya baya :/
Bu olay Teach'e artı aslında, iki katı hasar mı acı mı ne alıyor. Ona rağmen dayanıyor. Yani hayvanlığını oradan hesap et.

Sadece geleceği görme ile öne çıkıyor. Fiziksel olarak diğer imparatorlar ile dayanıklılıkta kapışamaz gibi. Yani çıtkırıldım duruyor. Deprem meyvesinin dünyayı yok edecek gücü var ama sana dayanıklılık falan vermiyor. Kaido bir tane tuttursa Kata'nın pekmezi akabilir ama aynısını Teach için diyemezsin. Yani meyvenin kullanıcısı önemli burada.
Dayanıklılık konusunda hak veriyorum. Evet kata dayanıklılık konusunda sınıfta kalıyor.

Ben sadece geleceği görme ile öne çıktığını düşünmüyorum aslında. Silahlanma Hakisi de iyi seviyelerdeydi, Luffy gibi birisine verdiği hasarlar azımsanamayacak derecelerdeydi.

Kral hakisi de var. Bu da onun güç konusunda mükemmel bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.

Teknikleri de iyi.

Meyvede ustalaşması da var.

Kata sadece dayanıklılık konusunda geri planda kalıyor. En güçlüler arasında olamaz ama ortalama bir yonkou olabilir bence :/

Dayanıklılık konusunda hak veriyorum. Evet kata dayanıklılık konusunda sınıfta kalıyor.

Ben sadece geleceği görme ile öne çıktığını düşünmüyorum aslında. Silahlanma Hakisi de iyi seviyelerdeydi, Luffy gibi birisine verdiği hasarlar azımsanamayacak derecelerdeydi.

Kral hakisi de var. Bu da onun güç konusunda mükemmel bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.

Teknikleri de iyi.

Meyvede ustalaşması da var.

Kata sadece dayanıklılık konusunda geri planda kalıyor. En güçlüler arasında olamaz ama ortalama bir yonkou olabilir bence :/
Sonradan ben de haksızlık yaptığımı fark ettim, Yonko olurdu depremle büyük ihtimal ama yine de Teach kadar güçlü olamazdı. Çünkü Yami etkeni devreye giriyor.

@Yamato Luffy falan da ciyaklıyor. Kaido bile ciyakladı bu nasıl bir örnekleme yav?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık