Ace konuşacaksanız çakmak gazı falan varsa önce onu kaldıralım. Beyimiz zarar görmesin.
Benim kafaya göre benim olanı benden alamazlar Sen tabi buyrun deyip ellerini öpersin xdSenin kafaya göre 1 milyarın olsa 10 kuruşla değiştirirsin, Allah'ın safı
Shusui beş tane Enma eder
Kaido ölmesin diye Ryuma'nın kılıcı ile çıkmadı o kapışmaya zaten iki yonkou saldırısı da hasarsız çıkmasın diye yapıldı
Bu arada bir önceki mesajda şansı sayesine hayatta kaldı yazmışım ya benim hatam Zoro'nun yüzü suyu hürmetine kaldı
Ben de twitterda gezerken şöyle bir yorum okudum.
Bunu sanki forumda da birisi yazmıştı diye hatırlıyorum. Mantıklı.Ben de twitterda gezerken şöyle bir yorum okudum.
Luffy = Laughy
Perde kapansın artık başka bir şey istemiyoruz. 61 bölümdür wano görüyoruz bi dış dünyayı görelim açsınlar artık şu wanoyu ya bana geldiler cidden.Umarım yıl dönümü için bir bilgi açıklar perde falan biter anca o zaman yıl dönümü olur
Yav sağ kol dediğin adamlar amiral tutabiliyor bu sağ kollar ne kadar ezik ya böyle. Yav adam gitti ölü Wb'den yarım yedi ne sağ kolu allah aşkınaOlmazdı, meyve kapatıyor. Bu adam karanlık ile sağ koldu hatta üzeriydi belki de her türlü. Millet Ace nefretinden bunu göremiyor.