Sağ kol ayarı eder demekten ziyade Croco'nun saha avantajını kullanması gibi kendi seviyesinden daha yüksek seviyeleri indirebilir demek daha mantıklı olur.Şu Jimbei cidden suyun içinde X2 kuvvete sahipse. Suyun altı Jimbei sağ kol ayarı eder.
Sağ kol ayarı eder demekten ziyade Croco'nun saha avantajını kullanması gibi kendi seviyesinden daha yüksek seviyeleri indirebilir demek daha mantıklı olur.Şu Jimbei cidden suyun içinde X2 kuvvete sahipse. Suyun altı Jimbei sağ kol ayarı eder.
Doğru diyorsun sağ kollar bir başkaSadece hızlanarak aşamaz.Luffy en hızlı formunu kullanıp üzerine geleceği görmeyi az biraz başardıktan sonra anca atakların yarısını tutturdu.Luffy'nin Snakeman açtığında zaten hali hazırda geleceği görebildiğini herkes unutuyor.
Shanks iddia doğruysa meyve çalan bir tip. Tayfasında yiyiciler çıkabilir. Beckman hakkında da meyveli beklentim var. Hem Shanks hem bu meyvesiz olursa renksiz bir tayfa olur. Arc içinde uzun işlemede sıkar.Beckman kral haki ustasıdır.
BenceDof,Jimbei,Kuma,Ace ve Hancocu nasıl siralardiniz
Ben aksine çoğunu meyvesiz bekliyorum. Belki bir iki tanesinde vardır. Luffy ile yüzemezsin nasıl korsan olacaksın diye dalga geçiyordu.Shanks iddia doğruysa meyve çalan bir tip. Tayfasında yiyiciler çıkabilir. Beckman hakkında da meyveli beklentim var. Hem Shanks hem bu meyvesiz olursa renksiz bir tayfa olur. Arc içinde uzun işlemede sıkar.
Benden gelsin budaBence
Ace
Dof
Jinbei/Hancock
Hancock/Jinbei
Kuma
DofDof,Jimbei,Kuma,Ace ve Hancocu nasıl siralardiniz
JimbeiDof,Jimbei,Kuma,Ace ve Hancocu nasıl siralardiniz