Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ben mi ısınamıyorum yoksa yamato kötü bir karakter mi mesela yamato yerine katakuri deselerdi gel buraya horasanın yiğidi derdim ama yamato yerine ok atan yarasa adamı verseler daha çok severim
Yamato'yu seven kadar sevmeyen de var. Bence Rebecca, Vivi gibi sıradan bir karakter.

Beyazi bir sivil gibi değerlendiremezsin. Korsansa yasa dışı bir hayat sürüyor demektir. Bir sivil vatandaşa biri gelip parmak atsa o vatandaş lan deliyle deli olmaya gerek yok deyip gidebilir. Ama WB gibi bir imparatora pandik atiyorsan o karşiliķ vermeli. Adam zeki, sag duyulu gibi önermeler buna bahane olamaz. @Tiksav Lee

Şunu asla kafamda mantıklı bir yere oturtamadım:
Roger, teslim olurken amacı yeni çağı başlatıp Joy Boy'un beklediği kişi muhabbeti cart curt kafasıyla gidiyor. Ama son saniyesine kadar hiçbir şey söylemiyor. O eleman sormasa ölecek yani. Hazinen nerde diye soran adam olmasa korsan çağı başlamayacak mıydı :/

Arkadaşlar ben mi ısınamıyorum yoksa yamato kötü bir karakter mi mesela yamato yerine katakuri deselerdi gel buraya horasanın yiğidi derdim ama yamato yerine ok atan yarasa adamı verseler daha çok severim
Yamato seride gördüğümüz en saf karakterlerden biri. Kötü olmasına imkan yok. Kötü derken acaba diğer anlamda kötü mü onu mu kastettin?

Tersi bir sahne görür müyüz acaba? Bu sefer Croco tayfasına çağırabilir. ?
Tayfasına çağırmıyor ki ortak iş yapalım diyor. Croc da denk değiliz kendini benimle aynı seviyede görme diyor, bu sahnenin devamı da var İdam platformunda bu Dof yine geliyor ''Benim teklifimi reddedip WB ile mi ortak oluyorsun?'' diye. Tam bir sülük yav. :D

Croc yine bir planlar peşindedir de bu Dof elini öpse yine yakınına yanaştırmaz diye düşünüyorum. :D

Roger, teslim olurken amacı yeni çağı başlatıp Joy Boy'un beklediği kişi muhabbeti cart curt kafasıyla gidiyor. Ama son saniyesine kadar hiçbir şey söylemiyor. O eleman sormasa ölecek yani. Hazinen nerde diye soran adam olmasa korsan çağı başlamayacak mıydı :/
Belki de o adam kasti olarak seçilmiş biriydi yani planın bir parçasıydı ???

Anime eklemesi o sahne. Mangada soru soran bir adam yok.

Bu Dof her yere maydanoz oluyor, salatalığım var diyene 1 avuç tuz ile koşuyor. Neyse gitti de kurtulduk şundan... :D

Croco denk değiliz anca bana astın olmamı teklif edebilirsin diye konuşmuş. İlk aktifleştiğimde bunu diyince yok öyle bir şey demiştin ben de neyse ben yanlış anlamışımdır herhalde diye üstünde durmamıştım :artiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık