Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kek adasında yaptı galiba. Arc atlamanın cahilliği bilmiyorum. sjshjh Karışmasınlar bize. Ben bile fazla geldim sana 3. kişiyi bilemiyorum yaneee :dd :p
Aslında Law zeka kullanarak yanında Kid ile Big Mom'u bayağı kevgire çevirir. Ama Kid ona uyar mı bilmiyorum başta uyumsuz olabilirler belki o yüzden dayak bile yerler. Zaten önce zarar vermeyi çözmeleri de lazım. Marco'nun falan geleceğini sanmam çünkü bu sefer ikili çok gölgede kalır, Luffy'i tek Kaido'ya yürütecekse onları o kadar gölgelemez diye düşünüyorum. Big Mom açlık krizine falan girmediği sürece zekayla döverler. Yine de bu Oda liboşuna güven olmaz.

Aslında Law zeka kullanarak yanında Kid ile Big Mom'u bayağı kevgire çevirir. Ama Kid ona uyar mı bilmiyorum başta uyumsuz olabilirler belki o yüzden dayak bile yerler. Zaten önce zarar vermeyi çözmeleri de lazım. Marco'nun falan geleceğini sanmam çünkü bu sefer ikili çok gölgede kalır, Luffy'i tek Kaido'ya yürütecekse onları o kadar gölgelemez diye düşünüyorum. Big Mom açlık krizine falan girmediği sürece zekayla döverler. Yine de bu Oda liboşuna güven olmaz.
Mom'ın da üstünlüğünü ortaya koymak için başta aralarındaki uyumsuzluktan dayak yerler. Sonra el ele verip hakkından gelirler. Şu sebepten ben de kimsenin gelmesini istemiyorum. Sabaody güzellemesi ile arcı kapatalım. :D

Bu aralar forumda fatih hakisi muhabbeti sürekli geçtiğinden kafama takıldı. Gördüğümüz kadarıyla fatih hakisi ilk olarak çok travmatik ve kritik olaylarda açılıyor. Genelde bir şeyin olmasının en istenmediği ya da istendiği zamanlarda mesela. Örneğin Ace'in ilk açtığı an. Ya da Luffy'nin. Doffy'nin de benzer mesela.
Ama ben Luffy'ninki takıldım. Luffy çok kritik bir anda fatih hakisi açıyor. Bu doğru. Ace tam gözlerinin önünde öldürülmek üzereyken. Buraya kadar sıkıntı yok ama yeni hatırladığım bir gerçek ki Shabondy'de bütün tayfası gözleri önünde katletildi bu çocuğun. Orada da bağırıyordu Yamete diye. Tamam haki açsa Kuma'ya bir şey olmazdı ama aynı Ace'inki gibi bir durum olmasına rağmen orada açamadı. Neden acaba?
Ben o kısmı animeden izlediğim için doğru mu bilmiyorum ama şu Duval mi ne denen bir herif vardı. Onun boğasını durduruyor. İlk orda görüyoruz sanırım. Zerre kritik bir an da değildi.

Luffy'ye patır patır power-up geldi. İlk Roger-Wb gibi hayvanlardan gördüğümüz ve sadece en güçlülerin yapabildiği h.hakili saldırıları bile yapar hale gelip base haliyle Kaido'nun saldırılarını durdurabildi. Diğerleriyle kıyaslanamayacak seviyede k.hakisi ve akışkan janjanlı hakiyi de hesaba kattığımızda iyi kötü Luffy'nin şansı var diyebiliyoruz. Peki Law ve Kid? Law en son gördüğümüzde Doffy'nin elinde oyuncak oluyordu. :/ Kid'e gelirsek çatıda Kaido'ya karşı gram etkili olamadı hakisizliğinden dolayı. Hal böyleyken bu ikisi nasıl olacak da Bigmom'ı alacaklar bilemiyorum. Oda sıvadı diyoruz çoğu zaman ama sıvamanın da seviyeleri var. Bigmom'ın bu ikisi tarafından düşmesi üst düzey sıvama gerektirir. :/ Oda'nın gram aklı varsa böyle bir şey yapmaz.

Luffy'ye patır patır power-up geldi. İlk Roger-Wb gibi hayvanlardan gördüğümüz ve sadece en güçlülerin yapabildiği h.hakili saldırıları bile yapar hale gelip base haliyle Kaido'nun saldırılarını durdurabildi. Diğerleriyle kıyaslanamayacak seviyede k.hakisi ve akışkan janjanlı hakiyi de hesaba kattığımızda iyi kötü Luffy'nin şansı var diyebiliyoruz. Peki Law ve Kid? Law en son gördüğümüzde Doffy'nin elinde oyuncak oluyordu. :/ Kid'e gelirsek çatıda Kaido'ya karşı gram etkili olamadı hakisizliğinden dolayı. Hal böyleyken bu ikisi nasıl olacak da Bigmom'ı alacaklar bilemiyorum. Oda sıvadı diyoruz çoğu zaman ama sıvamanın da seviyeleri var. Bigmom'ın bu ikisi tarafından düşmesi üst düzey sıvama gerektirir. :/ Oda'nın gram aklı varsa böyle bir şey yapmaz.
Luffy'i de en son gördüğümüzde aşağıdakilere haber vermeye gidiyordu ne abarttın ya :hhh:

Kesin olarak alırlar demem zaten. Ben sadece üçüncü kişinin gelmeyeceğini düşünüyorum.

Peki Law ve Kid? Law en son gördüğümüzde Doffy'nin elinde oyuncak oluyordu. :/ Kid'e gelirsek çatıda Kaido'ya karşı gram etkili olamadı hakisizliğinden dolayı
Doffy'nin karşısında çok aşağı çekiyorsunuz da Doffy üstünlük sağlayamadı Law'a. Arc sonuna kadar tuttu. Hatta o iplikleri olmasa gammaya ölüydü. Ve Law'ın Rosa ile aynı kalındığı sanılıyor. Oysa Wano'da açıkça görülüyor. Odasını daha aktif ve rahat kullanıyor. Yeni bir teknik bile gördük. Ki tekniklerin niceleri olacaktır.

Kid'in gücüne şahit olmadığımız için Luffy ve Law kadar ona bir şey diyemiyorum.

Sana katılmakla birlikte malesef seride şöyle de bir şey var. Luffy güçlendikçe diğerleri de güçleniyor. Doff karşısında hiçbir şey yapamayan Law Thunder Bagua yiyip devam etti. Hadi Zoro'nun gücünü önce ki arclarda pek görmedik diyelim. Sanji, Vergo karşısında zorlanırken şimdi bir tekmeyle yc2'yi dönme dolaba çevirdi. Yine de bir imparatorun Law ve Kid'e karşı düşmesini istemem ama olursa da şaşırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık