Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu topa girmek istediğine emin misin ? Git köşede kendi kafana sık daha iyi, lütfüyü Kaido'dan 5 kere kurtardılar zaten xD

İddiaya girecek misin yoksa o kadar da güvenmiyor musun Amirallerine :ehe:
Kurtarmasalar Kaido sanki bir şey yapacak. Bana thunder saldırısı ile vursa kalkarım 1 güne. :D

İddia işine arc gelince bakarız.

Valla wholecake'a kadar da yonkou ağırlığı diye bir şey vardı hatırlarsın Marineforddan. Biri ayakta ölüyor biri dünya savaşı sonlandırıyor diye ama gördük.
BigMom'ın düştüğü durumun sebebi Oda'nın gücünü nasıl etkisiz kılacağını bilememesinden. Akainu için de aynı çaresizliğe düşerse çok daha beterini yapabilir. Dedim ya gitgide rezil etme katsayısı artıyor bunun.
Ama şöyle bir şey de var Akainu ne Bigmom kadar güçlü ne de onun işlenmesi gereken arcta Luffy ve diğerleri bu arc oldukları kadar güçsüz olmayacaklar. O yüzden şahsen Akainu'nun Kaido gibi Luffy'ye bir tane çakıp "Ne tür bir kral olacaksın velet" diyeceği ya da Luffy'yi 50 kere bayıltabileceği bir savaşı olacağını düşünmüyorum eğer karşı karşıya gelirlerse. Gerçi bence ileriki arclarda konu direk Marijoe, Gorosei ve devrime bağlanacağı için amirallerle birebir savaşma kısmı bypass geçilecek o yüzden bu konular hiç açılmayacak.
Reis Red bana musallat olduğu için cevap veremedim şimdi vereyim. Şimdi o dediğin adamlar troll karakter değil ama şunu kabul et Big Mom troll karakter, ne kadar Yonko olsa da bu değişmez. Yani Yonko ağırlığı diye bir şey bence hiç yoktu sadece karakterlerin ağırlığı var. Her güçlü olan karakter ağırlıklı olacak diye bir şey hiç olmadı.

Reis Red bana musallat olduğu için cevap veremedim şimdi vereyim. Şimdi o dediğin adamlar troll karakter değil ama şunu kabul et Big Mom troll karakter, ne kadar Yonko olsa da bu değişmez. Yani Yonko ağırlığı diye bir şey bence hiç yoktu sadece karakterlerin ağırlığı var. Her güçlü olan karakter ağırlıklı olacak diye bir şey hiç olmadı.
İyi de sorun şu ki Bigmom troll karakter değil. Wholecake'in başında gördük kadını. Kendi evladını bile umursadan yiyen canavarın tekiydi. Ama bütün o canavarlığına rağmen klasik kötü profilinde tasarlanmamış bir karakterdi. Linlin çok güzel tasarlanmış. Çok özgün biri. Troll diyip geçemeyeceğin kadar da derinlikli. Kaido mesela yanından bile geçemez tasarım konusunda.
Kadın tüm dünyaya hükmediyor düşün. Taşıdığı güç muazzam. Ama bir kusuru var ki kontrol edemediği bir açlık o da. (Bence harika bir detay.) Kadının sahip olduğu tek kusur bu, Oda da her sıkıştığında buna oynuyor. O kadar çok oynadı ki kadını troll karakter diye görmeye başladınız. Aynısı Kaido için de geçerli adam kendi itiraf etti Kaido'yu nasıl yenecekler bilmiyorum diye. Adamın ağırlığını Luffy'yi sinek gibi yere yapıştırdığında gördük biz. Sonra Oda Kaido'ya da kusur olsun diye bir Oden aurası martavalı uydurdu ve bir baktık Kaido elek gibi delik deşik.
Ama Amiralleri işlerken hiç böyle çaresiz kalmayacak Oda. O yüzden kusur uydurmak zorunda kalmayacak. Öyle olduğunda da sürekli bu kusurlara oynamayacağı için biz rezil olmuyorlar sanacağız. Yoksa amirallere özgü özel bir ağırlık olduğu falan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık