takipleyem mi seni :d ingiliççemle dalga geçmezsenSenin nick ney orda![]()
takipleyem mi seni :d ingiliççemle dalga geçmezsenSenin nick ney orda![]()
Translate ile yazıyom bentakipleyem mi seni :d ingiliççemle dalga geçmezsen
ben translate kullanmıyorum da bu zoro vs kamazo konusunda anime aurası savunan insanlarla az cenk etmedim. orada ingiliççemi batırmış olabilirim :dTranslate ile yazıyom ben![]()
Aynen, onlarda aşırı bi konu açma isteği var. Genel Tartışma'da cevaplanabilecek soruya bile konu açıyorlar.En belalıları Shishio denen herif Zoro fanlarından.Bölüm sonu canavarı bildiğinJo ndulee diye bir üye var o da hardcore Kata fanı.Her gün Kata konusu açıyor durdurulamıyor adam
![]()
35 k beğenmesi var nasıl bir işsizlik gözünü severimAynen, onlarda aşırı bi konu açma isteği var. Genel Tartışma'da cevaplanabilecek soruya bile konu açıyorlar.
Her zaman girmediğimden hepsini tanımıyorum daha. ''Zoro D Goat'' var, her mesajı beğeniyor çocukAmacı da en çok beğenen olmakmış sfsaf
Taş gibi forummuş.Neresi burası ?Zoro konularını Kata konuları takip ediyor forumda xd.Amiral konuları da efsane.En son Akainu tek başına 6 sağ kol alıyordu![]()
YapmaTaş gibi forummuş.Neresi burası ?
Dur gideyim de şanlı amirallerin aynı anda 6 sağ kol alma saçmalığını durdurayım.En az 10 tane sağ kol alırlar aynı anda.YapmaWorstgen ismi.
Ben ilk başlarda düşüncelerimi beğeniyor, o yüzden beğeni atıyor zannedip mutlu oluyordum. Büyük oyunu görememişim maalesef35 k beğenmesi var nasıl bir işsizlik gözünü severim![]()
worstgen. akainu aokiji veya kizaru. her konuda %50 üstü oy alıyor. müko ortamTaş gibi forummuş.Neresi burası ?