Savaşın sonu demek arcın bitişi demek değil mi!?Arc bitmiyordur, perde kapanıyordur.
Savaşın sonu demek arcın bitişi demek değil mi!?Arc bitmiyordur, perde kapanıyordur.
belki luffy kaybediyodur.düşüncesi bile güzel.Savaşın sonu demek arcın bitişi demek değil mi!?
Bana da ark bitiyor gibi gelmiyor. Belki kader olarak luffy'i düşünürsek onun üstün olduğu yeri görürüz.Çeviri için tşkler.
Arc bitiyor galiba.
Değil. Oda efendi en az 20-25 sayı uzatır arcıSavaşın sonu demek arcın bitişi demek değil mi!?
Reisin 4 tarafı haterlarla çevrili...belki luffy kaybediyodur.düşüncesi bile güzel.
Aradan kaymış. Yonkouların savaşını söylüyor. Sanırım ilk sayfada renkli olarak varmış. (Geç olduğu için ikisini de pek doğru çeviremedim )Jump yorumunu da cevirebilirmisin one piece yazısının üstünde Vs ile başlıyor
Sagol.Aradan kaymış. Yonkouların savaşını söylüyor. Sanırım ilk sayfada renkli olarak varmış. (Geç olduğu için ikisini de pek doğru çeviremedim )
Maalesef Zaten luffy'nin diğer tarafında da ödül toplamlarını diyip senin sorduğun kısımda da güçlerinin beklentilerinin ötesinde olduğunu söylüyor. Tek umduğum bu kadar belirtmeye Big Mom'ın harekete geçtiğini görmek.Sagol.
önemli değil zaten yaa ara olduğu icin sordum belki ipucu vardır bölümle ilgili diye yoksa editör yorumlarını fazla ciddiye almaya gerek yok.
Oğlum bitiyor demedik zaten Büyük ihtimal Kaido vs Luffy karşılaşmasını söylüyor işteDaha yamato şov yapacak yav nereye bitiyor arc?