Yok yav denk geliyorSende bir kızıl sevgisi var.
Yok yav denk geliyorSende bir kızıl sevgisi var.
Avatarındakini tanımıyorum o bile kızıl.Yok yav denk geliyor
Tabi kesinNami Robini dayak manyağı yapar. Elini, kolunu kırar hahah
Adamın şekli öyle ben napayımAvatarındakini tanımıyorum o bile kızıl.
Yav şu anda ki Nami ile sen Robini nasıl kıyaslarsın hala dev el çıkarıyor kadın, Nami yonkou ruhlu bulut çalıyorTabi kesin
İyi hırsız ona laf yok. Ama napacaj dövüşte Robin'in ellerini mi çalacakYav şu anda ki Nami ile sen Robini nasıl kıyaslarsın hala dev el çıkarıyor kadın, Nami yonkou ruhlu bulut çalıyor
Kız logia meyvesi karşısında öldürüyordu Enieste He Robin salak gibi değil ama kullandığı hava aleti ile tekler. Yani robin el, kol yapıyor diye savunmasız bir nevi kendi canıda açıyor.İyi hırsız ona laf yok. Ama napacaj dövüşte Robin'in ellerini mi çalacak
Nami, Robin karşısında ne yapabilecek yav. İncecik bel Robin az bir şey güç uygulasa kırılacak kızın beli.Kız logia meyvesi karşısında öldürüyordu Enieste He Robin salak gibi değil ama kullandığı hava aleti ile tekler. Yani robin el, kol yapıyor diye savunmasız bir nevi kendi canıda açıyor.
Robin'in beli çok mu kalınNami, Robin karşısında ne yapabilecek yav. İncecik bel Robin az bir şey güç uygulasa kırılacak kızın beli.
Robininde beli çok kalın yaNami, Robin karşısında ne yapabilecek yav. İncecik bel Robin az bir şey güç uygulasa kırılacak kızın beli.
Değil. On numara bel var şimdi tanrıçam Robin'de. Nami, Robin'le güreşirse belki bir şansı olabilir. Umarım güreşirler. Umarım.Robin'in beli çok mu kalın