Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık takip eden filosu dahi var.

Luffy vs Kid + Killer
Zoro vs Law
Sanji vs Bepo+Heat
Jimbei
Franky
Brook
Nami
Robin
Usopp
Chopper
Cavendish
Bartolomeo
Sai
Hajrudin
Leo
Ideo
Orlumbus..

Sadece Filoyu yollsa baya zorlar hatta
Hahajahahahahah haklısın filoyu dahil etmedim.

Bu supernovalar bu gidişle One Piece tarihinin en büyük balonları çıkacak. Worst Generation dediler Saobody'de hatta sonrasında bu iki kaptanı Luffy'e denk çizdiler. Gelinen noktada Luffy'nin çok gerisinde kaldı hepsi.

Doğrusunu söylemek gerekirse bu supernovaların üstleneceği rol en fazla oturmayan taraf kafamda. Atsan atılmaz satsan satılmaz.

10 tane ile dönmesin dikkat et. :artiz:

Croc geri döndüğü zaman şov yapmasının akabinde Luffy'e korsanlar kralı olacak adam çekerse bir de görürüz :artiz:

8. Tümen komutanı olarak ekibe dahil olur artık.

Croc ''Kimseyle ortak olmayacağım'' diyor. Sen gelmişsin Luffy'nin tayfa diyorsun @Gutts lütfen. :artiz:
Laf laf laf.

Şakayı ya da trollü bir yana bırakalım, ben Crocodile'ın bir şekilde Luffy ile müttefik olacağını düşünüyorum. Law gibi kanka tadında değil ama Bege gibi bizimkinden taraf olabilir bir süre. Mf'de hem kardeşinin hayatınu kurtardı hem Luffy'i korumaya çalıştı.

Zaten daha ömce de söylediğim gibi, bence Luffy'nin ödülünün artmasına en çok sevinenlerden birisi Crocodile'dır. Beyazsakal dayak yiyince ben böyle bir adama mı kaybettim diye sinirlenmişti hatırla. Dolayısıyla planlarını boşa çıkartan kişinin dandik bir çaylak olmasındansa bir sonraki KK olmasını tercih eder.

Kral Haki zor. Ama 2 hakiyle geri dönecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık