Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak Rika güzelce yazmış. Spoiler konusunda da olmayan bir olay üzerinden, o kılıç lobisinden malum iki kişi yazsa kimsenin şaşırmayacağı şekilde Luffy överse, tek bir kişinin yorumu üzerine sanki herkes Luffy'nin gülüşüne laf yapmış, o Luffy'nin gülüşünü övdüğü için onu eleştirmiş gibi davranırsa tepki gelir. Ki kendisi o lobidekiler gibi başka karakterlere tepki veriyor. Onlardan hiçbir farkı yok, sadece üslubu daha düzgün o kadar.
Ben daha bir kere Rika'nın ya da senin kılıç lobisinden birisine ''Yahu yazdığında abartı biraz, abartmıyor musunuz Zoro'yu'' dediğinizi görmedim. O yüzden buraya gelip Alpa şunları bunları yaptı diye eleştirmeden önce konunun içinde 2 farklı grup olduğu için ikisini de eleştiriyor olmak gerek. Benim düşünce tarzım böyle. Diğer tarafı eleştirmeyen adamın gelip Luffy lobisini eleştirmesini veya yaptığı şeyin yanlış olduğunu belirtmesini tutarlı bulmuyorum. İki tarafı da eleştirirsiniz yapılanın kendinizce yanlış olduğunu belirtirsiniz amenna ama birine yapıp diğerine yapmadığınızda inandırıcı gelmiyor.

Ben daha bir kere Rika'nın ya da senin kılıç lobisinden birisine ''Yahu yazdığında abartı biraz, abartmıyor musunuz Zoro'yu'' dediğinizi görmedim. O yüzden buraya gelip Alpa şunları bunları yaptı diye eleştirmeden önce konunun içinde 2 farklı grup olduğu için ikisini de eleştiriyor olmak gerek. Benim düşünce tarzım böyle. Diğer tarafı eleştirmeyen adamın gelip Luffy lobisini eleştirmesini veya yaptığı şeyin yanlış olduğunu belirtmesini tutarlı bulmuyorum. İki tarafı da eleştirirsiniz yapılanın kendinizce yanlış olduğunu belirtirsiniz amenna ama birine yapıp diğerine yapmadığınızda inandırıcı gelmiyor.
Daha geçen günlerde bunu yazdım işte. Ciddi ciddi bu elemanı mı ciddiye alacağım?

Şunu netleştirelim. Alpamis ya da başkası Luffy'i abartınca tepki göstermedim hiç. Herkes sevdiği karakteri istediği kadar abartabilir ben bundan rahatsız olmam. Sevdiği karakteri başkasını gömerek övmeye çalıştığı için tepki veriyorum. Bunun farkını çizelim.

Daha geçen günlerde bunu yazdım işte. Ciddi ciddi bu elemanı mı ciddiye alacağım?

Hhahahahahha seni bir kenara koyuyorum bu saatten sonra

Şunu netleştirelim. Alpamis ya da başkası Luffy'i abartınca tepki göstermedim hiç. Herkes sevdiği karakteri istediği kadar abartabilir ben bundan rahatsız olmam. Sevdiği karakteri başkasını gömerek övmeye çalıştığı için tepki veriyorum. Bunun farkını çizelim.
Ben Luffy'i başkasını gömerek övmeye çalışmıyorum ki. Sadece Luffy'i överken diğerlerini gömüyorum. Arada fark var. Hem gömülmeyecek gibi de değiller şu durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık