Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido ölmezdi arkadaşlar. Doc Q'nun eşşeği Sengoku'dan, Garp'tan, Magellan'dan sağ çıkmışken Kaido nasıl ölsün. Şuuru kapanır mıydı dememiz lazım. O da olmazdı. Oden gibi bir kesik atardı işte. Kaido'ya handikap vermiş olurdu Zoro. Ki dövüş ilerledikçe o saldırıyı tutturduğu an da gelecek. O zaman handikapı verip Luffy'e servis edecek Kaido'yu. Luffy'de smacı basıp arcı bitirecek işte.

Son mesajın: Ben öldürmekten değil, yaralamaktan bahsediyorum?:bilmem:
İlk mesajları kastetmedim.

Sondan önceki alıntıladığım mesajın buydu(Bu mesajda öldürmek bahsi geçmiyor):
Kaido, Zoro'nun o saldırısını alsa bile Kaido'ya herhangi bir şey olmazdı.
Ona şöyle bir cevap verdim(Bu mesajda öldürmek bahsi geçmiyor):
Bende buna ne desem bilemiyorum aslında. Big Mom boşa uyarmış Kaido'yu. Alsa bile herhangi bir şey olmazmış. Bence ya Big Mom yanlış sezinledi, ya da Big Mom ağır bir zoro fanı. Böyle yaparak, Zoro'yu okuyucuların gözünde yüceltmeye çalışıyor olabilir. Aklıma bundan başka bir şey gelmiyor çünkü.

Ne oldu da uyardı anlamadım Big Mom. Bir şey olmazsa neden uyarsın? İşin içinden çıkamadığım sorular art arta geliyor.
Sonra öldürürdü diye cevap veren sensin:
Tamam dostum. Zoro o saldırıyı isabet ettirseydi, Kaido ölürdü. Oldu mu? Bak mesela Zoro o saldırıdan az daha güçsüz saldırı yaptı Kaido'ya ve Kaido'nun yarı canı gitti. Kaido'nun derisi kesilince dövüş bitti sayılıyormuş. Biz de şu an aslında paralel dünyadaki başka bir dövüşü okuyoruz.
Bende konunun kaydığını söyledim:
O mesajda(alıntıladığın son mesajımı kastediyorum) öldürmek ile alakalı bir cümlem yok ama yine de "öldürürdü, oldu mu?" diyorsun. Konu şuan öldürme ihtimalinden çok zarar verme ihtimali olup/olmamasına kaydı ama yine de "öldürmek"ten bahsediyorsun.

Bana göre anlamak istemiyorsun, bende bunu anlayışla karşılıyorum. Tartışmayı burda bitirmek istiyorum, iyi geceler dilerim.

Kaido ölmezdi arkadaşlar. Doc Q'nun eşşeği Sengoku'dan, Garp'tan, Magellan'dan sağ çıkmışken Kaido nasıl ölsün. Şuuru kapanır mıydı dememiz lazım. O da olmazdı. Oden gibi bir kesik atardı işte. Kaido'ya handikap vermiş olurdu Zoro. Ki dövüş ilerledikçe o saldırıyı tutturduğu an da gelecek. O zaman handikapı verip Luffy'e servis edecek Kaido'yu. Luffy'de smacı basıp arcı bitirecek işte.
Sanmam aynı şekil yaracağını.Odenin o kadar macera yaşamış dövüşe girmiş hali ile verdiği yarayı Zoro daha tam kontrol edemediği kılıç ile verseydi Ödenin yüceltilmesinin anlamı kalmazdı.

Zoro ıskaladığı saldırıyı Kaido'ya isabet ettirse zarar vereceği bariz de kalkıp bu saldırı üzerinden en ufak bir şekilde olsa dahi öldürürdü, öldürebilirdi tarzında ima yapan adam varsa dakikasında irtibatı kesin sadece OP'a dair yazıklarını değil herhangi bir konudaki herhangi bir görüşünü de iplemeyin gençler. Yazılanları okumadım böyle talihsiz bir yorum atıldı mı bilmiyorum sadece varsa diye yazayım dedim.
Evet, o talihsiz yorumu ben attım. Hatta biraz daha talihsizlik yapıp, konusunu da açmıştım. Oysaki Ağır Zoro fanı veya normal Zoro fanı da falan değilim ama dediğiniz gibi olsun.

Zoro ıskaladığı saldırıyı Kaido'ya isabet ettirse zarar vereceği bariz de kalkıp bu saldırı üzerinden en ufak bir şekilde olsa dahi öldürürdü, öldürebilirdi tarzında ima yapan adam varsa dakikasında irtibatı kesin sadece OP'a dair yazıklarını değil herhangi bir konudaki herhangi bir görüşünü de iplemeyin gençler. Yazılanları okumadım böyle talihsiz bir yorum atıldı mı bilmiyorum sadece varsa diye yazayım dedim.
Öldürmezdi de öldürmemesine de... Luffy'nin gücünü Yonko karşısında kısıyor, Zoro'nun saldırısı hiçbir şey yapmazdı denilen yerde şu kısım abartılı olmadı mı? :(

İlk mesajları kastetmedim.

Sondan önceki alıntıladığım mesajın buydu(Bu mesajda öldürmek bahsi geçmiyor):

Ona şöyle bir cevap verdim(Bu mesajda öldürmek bahsi geçmiyor):

Sonra öldürürdü diye cevap veren sensin:

Bende konunun kaydığını söyledim:

Bana göre anlamak istemiyorsun, bende bunu anlayışla karşılıyorum. Tartışmayı burda bitirmek istiyorum, iyi geceler dilerim.
Güle güle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık