Smoothie uğraşmaz zaten. Suyunu çıkarı verir :IYapma. Sanji bir dayağı daha kaldıramaz..
Smoothie uğraşmaz zaten. Suyunu çıkarı verir :IYapma. Sanji bir dayağı daha kaldıramaz..
Yok artık.Smoothie kılıçsız döver sanji'yi.
Sanji Smoothie'yi yer demiyorum zaten de.Sanji vurabildiği senaryoda şu an bile zorlayabilmeli Smoothie'yi,bırak kılıçsızını.Vurmadığı için öyle dedim ama vurabilse de sanji vs smoothie'ye kesin sanji alır demem.
Kılıçsızı vurmadığı senaryo için dedim zaten. Gerçi kılıcın etkisi ne kadar belli değil. Anası gibi fiziksel güç ve haki de uzman gibi daha çok.Sanji Smoothie'yi yer demiyorum zaten de.Sanji vurabildiği senaryoda şu an bile zorlayabilmeli Smoothie'yi,bırak kılıçsızını.
Adresi kontrol etme reis burası KF , arada olur öyle şeyler karıştırırsın WG ileYok artık.
Smoothie gibi bir balon, vurabildiği senaryoda bile Sanji'ye fazla gelir :/Sanji Smoothie'yi yer demiyorum zaten de.Sanji vurabildiği senaryoda şu an bile zorlayabilmeli Smoothie'yi,bırak kılıçsızını.
Meyvesi sayesinde fiziksel gücü artıyor.Meyvedir en ön planda olan yeteneği.Yanında da kılıç ustalığı geliyordur.Kılıçsızı vurmadığı senaryo için dedim zaten. Gerçi kılıcın etkisi ne kadar belli değil. Anası gibi fiziksel güç ve haki de uzman gibi daha çok.
Wg buranın yanında Helmeppo kalıyor lan xdAdresi kontrol etme reis burası KF , arada olur öyle şeyler karıştırırsın WG ile
Ne kadar etki ettiği önemli işte. Sanji, jack'i 1 vs 1 de alırsa bile smoothie'yi kesin alır demem ben. Queenle 1 vs 1 atması zaten imkansız olduğu için onu yazmıyorum bile. Bence şu an net smoothie>sanjiMeyvesi sayesinde fiziksel gücü artıyor.Meyvedir en ön planda olan yeteneği.Yanında da kılıç ustalığı geliyordur.
Smoothie>Sanji olabilir bir ihtimal zaten.Onu demedim ben.Ne kadar etki ettiği önemli işte. Sanji, jack'i 1 vs 1 de alırsa bile smoothie'yi kesin alır demem ben. Queenle 1 vs 1 atması zaten imkansız olduğu için onu yazmıyorum bile. Bence şu an net smoothie>sanji