Üye silindi 5781
Girişecekmiş işte Hani şu an mangada gösterilen bir şeyi reddediyorsun. Zoro'nun niye yeltendiğini söyler misin? Tam olarak niye harekete geçti ve Sanji neden ''Nami'ye saldırı'' olarak algıladı olayı?Bu olayla bağlantısı olan bu iki karakter arasında ki olayı neden hiçe sayıyormuşuz yav? O olay gayet de bu ikili arasında ki ilişki için önemli bir olay. Dövmekten bahseden kim diyorsun da, madem saldırıyordu Zoro... Gidip Nami’ye öpücük mü konduracaktı? Kaldı ki bak ne diyorum. Zoro öyle bir adam mı? Bu adam tanımadığı köylüler için aç kalmış... Tanımadığı kutsal ejderler tarafından vurulmuş bir adamı hastanaeye götürecek kadar iyi kalpli biri. Daha yeni nasıl biri olduğunu anladığı Nami’ye mi girişecek...?
Sanji de diyor kadına niye saldırıyorsun bu kadar düştün mü diye...
Bariz yeltenmiş , reddetmenin bir anlamı yok. Tekrar diyorum , biz burada saldırıya yeltenip yeltenmediğini konuşuyoruz her ne kadar açık olsa da maalesef... Zoro öyle bir adammış işte , gitmiş harekete geçmiş. Kaldı ki Zoro'dan nefret eden bir insan değilim ben , oldukça objektif bakıyorum olaya.