Dostum bunu fake Luffy bile düşünür.Luffy'nin dövüş zekasının kanıtı bu sahne.
Dostum bunu fake Luffy bile düşünür.Luffy'nin dövüş zekasının kanıtı bu sahne.
Öyle bir anda çabuk karar vermek zor iştir.Dostum bunu fake Luffy bile düşünür.
Bence öyle anda karar vermek daha kolay. Adam can havliyle gördüğü maskeye sarılır. Adrenalin bastığın zaman hayatta kalmak için vücut kendi hareket eder.Öyle bir anda çabuk karar vermek zor iştir.
Sanırım haklısın.Bence öyle anda karar vermek daha kolay. Adam can havliyle gördüğü maskeye sarılır. Adrenalin bastığın zaman hayatta kalmak için vücut kendi hareket eder.
Fake Luffy ani karar kabiliyetine sahip olamayacak kadar korkak biri.Dostum bunu fake Luffy bile düşünür.
İyi de Luffy burada kendi de zehiri yiyecekti Gin kendi maskesini atmasa. O kadar dövüş zekası varsa üç maske toplasaydı sonradan panik içinde kalmazdı.Fake Luffy ani karar kabiliyetine sahip olamayacak kadar korkak biri.
Suanki dovuslerde fena degil aslinda, ama bu dovus asiri lezzetli geliyor suan. Isteyken cerez niyetine iyi gidiyor.One piecenin one piece olduğu zamanlar, şu dövüşü okumak ne keyif verici. Krieg vs Luffy.
Birde şimdi ki yarıda kesilen saçma sapan dövmüşler...
Luffnin bu yonunu baya seviyorum.Buradan Luffy'nin çabuk karar veren birisi olduğunu çıkarıyoruz.
Adam adammm.Luffy'nin dövüş zekasının kanıtı bu sahne.
Mal çünküLuffy'm iyidir, hoştur ama bazen boş da yapmıyor değil Demin hapisteyken "ben zaten hep özgürdüm" dediği yere denk geldim, yalan yok güldüm
Fiyakalı söz olsun diye diyor yav onu.Luffy'm iyidir, hoştur ama bazen boş da yapmıyor değil Demin hapisteyken "ben zaten hep özgürdüm" dediği yere denk geldim, yalan yok güldüm